Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2009 13:40

Хей розповів і показав як битиме Кличка (ВІДЕО)

Хей розповів і показав як битиме Кличка (ВІДЕО)
Сюжет канала Setanta Sports про підготовку британця Девіда Хея до двобою проти Володимира Кличка на Кіпрі.

Колишній абсолютний чемпіонсвіту в першій важкій вазі Девід Хей усього в кількох тижнях від битви своєї мрії проти чемпіона IBF/WBO в суперважкій вазі Володимира Кличка.

Бій пройде 20 червня перед 60 000 глядачами на стадіоні футбольного клубу Шальке. Зі слів Хея, відповідна підготовка приведе до перемоги над Володимиром і його старшим братом Віталієм, чемпіоном WBC.

Хей розповів, що місце для тренувань обране чудове, і що найголовніше, воно ізольовано від можливих шпигунів з табору конкурентів.

"Головною відмінністю цього місця є можливість повністю концентруватися на тренуваннях і підняти їх на якісно новий рівень. Тут є гори, море, екологічно чисті і свіжі продукти. І це приватний тренувальний зал, ніяких шпигунів".

"Відношення місцевих жителів дуже поважне. Усі тільки хочуть потиснути мені руку і все, вони не відволікають мене від справ. Але я не розслабляюся, я тренувався в різних місцях - Тенеріфі, Майямі, Нью-Йорк і Лондон, і я знайшов тут правильні умови". turnir.com.ua



Зараз ви читаєте новину «Хей розповів і показав як битиме Кличка (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути