понеділок, 23 червня 2008 12:36

Звіт Тимошенко стане стартом для формування нової коаліції - Чечетов

Звіт Тимошенко стане стартом для формування нової коаліції - Чечетов
Звіт уряду у Верховній Раді і голосування щодо відставки Юлії Тимошенко буде стартом і могутнім імпульсом для формування нової коаліції

Таку думку висловив народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов.

На думку парламентарія, з ситуації, що склалася в парламенті, є два виходи: створення нової коаліції або дострокові вибори, які, за словами Чечетова, є гіршим варіантом для країни.

"Відставка уряду буде могутнім об"єднувальним імпульсом для початку процесу консолідації здорових сил", - вважає народний депутат.

Він також підкреслив, що при створенні нової коаліції її ядром буде Партія регіонів. "Нової коаліції без Партії регіонів бути не може", - додав він.

Чечетов також повідомив, що цього тижня депутати працюватимуть в округах, наступного - в комітетах, а пленарний тиждень почнеться з сьомого липня.

"Ми зібрали підписи 155 депутатів від Партії регіонів для того, щоб відповідно до процедури і регламенту провести звіт уряду у Верховній Раді з усіма наступними наслідками ", - резюмував співрозмовник ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Звіт Тимошенко стане стартом для формування нової коаліції - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути