пʼятниця, 25 березня 2011 06:45

Журналіст, якого також душив Пукач, порадив Турчинову замолювати гріхи

Журналіст, якого також душив Пукач, порадив Турчинову замолювати гріхи

За часи президенства Віктора Ющенка для об'єктивного розслідування справи вбивства Георгія Гонгадзе не було нічого зроблено.

Про це в ефірі 5 каналу заявив журналіст Олексій Подольський.

"За всі ці роки у мене виробилась певна філософія: курчат по осені рахують. Свого часу деякі президенти клялися всенародно на Майданs, що доведуть цю справу до кінця, що замовники відповідатимуть перед судом. А закінчилось тим, що родина Кучми і родина Ющенка танцювала разом під Елтона Джона на тому самому Майдані. За часи президенства Ющенка фактично не було нічого зроблено, окрім того, що були знайдені виконавці", - заявив Подольський.

Також він наголосив, що СБУ причетна до фальсифікації самогубства екс-міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка.

"Я не хочу з приводу Мельниченка нічого коментувати. Я не робив ті записи. Я не спеціаліст, я не знаю, які він секрети порушив. Коли ми говоримо про те, що відбулося зараз, ми маємо бути об'єктивними. Те, що ми вимагали від Ющенка, за п'ять років нічого не зроблено. Експертизи плівок були проведені тільки зараз. Ми звертались до Ющенка з відкритим листом - він пальцем не поворохнув. Бо за нами з Гонгандзе ще десятки убитих журналістів. Такі люди, як Турчинов зараз коментують ці справи, На той час він був керівником СБУ і очолював організацію, яка займалась фальсифікацією самогубства Кравченка - головного свідка по цій справі. І він зараз каже, що не має відношення до цієї справи і коментує, що при цій владі вона не буде завершена. Так я хочу сказати: пане Турчинов замолюйте власні гріхи, тому що ви маєте відношення...", - підсумував Подольський.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст, якого також душив Пукач, порадив Турчинову замолювати гріхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути