четвер, 11 листопада 2010 11:52

Турчинов побачив, що в Україні почалися парламентські вибори

Турчинов побачив, що в Україні почалися парламентські вибори

Перший заступник голови партії "Батьківщини" Олександр Турчинов не знає, з якої причини його викликали до Генпрокуратури.

Сам же він бачить у виклику до Генпрокуратури політичне підгрунтя.

"По тому, що мене зараз почали викликати в Генпрокуратуру, можна сказати, що це реальна ознака початку парламентської виборчої кампанії, тому що я не бачу крім політичних мотивів, будь-яких інших мотивів, через які мене могли б  запрошувати до слідчого", - сказав заступник голови партії "Батьківщина".

Раніше Турчинова кілька разів викликали на допити до Служби безпеки України. Так, 8, 20 і 22 вересня СБУ допитувала його в якості свідка у справі про розмитнення імпортного газу.

8 червня СБУ року порушила справу за фактом нанесення збитків державі Україні у зв'язку з винесеним в той же день рішенням Стокгольмського арбітражу.

27 липня Державна митна служба заявила, що оформлення 11 млрд куб. м природного газу, що належали швейцарському газотрейдеру RUE, на користь НАК "Нафтогаз Україна" в лютому 2009 року було проведено з порушенням законодавства.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Турчинов побачив, що в Україні почалися парламентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути