Ексклюзиви
субота, 23 жовтня 2010 09:52

Турчинов здивований, що його ще не заарештували

Турчинов здивований, що його ще не заарештували
В БЮТ спростовують звинувачення головного Контрольно-ревізійного управління України стосовно нецільового використання бюджетних коштів.

Про це заявив колишній перший віце-прем'єр Олександр Турчинов в ефірі одного з українських телеканалів, коментуючи результати ревізії КРУ.

"Якщо б розтрати були, мене б вже давно про це запитали слідчі. Останнім часом мене кілька разів викликали на допити, але жодного питання ні прокуратура, ні СБУ мені не задали про розтрати, виявлені КРУ", - заявив він.

"Якщо б вони знайшли хоч одну копійку бюджетних грошей, яку ми використовували у передвиборній агітації Тимошенко, то я б тут не з вами спілкувався, а сидів би у них у в'язниці", - сказав колишній віце-прем'єр.  Турчинов також переконаний, що мета цих дій "відволікти увагу від місцевих виборів та підвищення цін".

 "Це все фікція, банальна брехня. Ні до яких зловживань чиновники, які працювали з Тимошенко, уряд Тимошенко не мають ніякого відношення", - заявив він.

 При цьому він підтвердив, що уряд Тимошенко пішов на збільшення статутного фонду "Нафтогазу". За його словами це було зроблено для того, щоб не збільшувати ціну на газ для населення.

"Я вважаю це правильне рішення", - заявив колишній чиновник.

Крім того, за словами Турчинова 3,3 мільярда гривень, виділені за Кіотським протоколом, уряд Тимошенко не чіпав.

"Акт КРУ від 29.03.2010 року про ревізію обсягу коштів. Станом на 23.03.2010 року всі кошти знаходилися на рахунках", - повідомив політик.

У свою чергу, присутня в студії "регіоналка" Інна Богословська звинуватила Турчинова у маніпуляції цифрами. За її словами кошти виділенні за Кіотським протоколом лише на папері були на рахунках казначейства.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Турчинов здивований, що його ще не заарештували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути