понеділок, 29 жовтня 2007 10:20

"Регіони" готові відкинути амбіції і працювати з БЮТ

Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Сергій Ківалов прогнозує, що парламент 6-го скликання почне свою роботу після 19 листопада. Про це повідомила прес-служба ПР.

"Думаю, що до кінця наступного місяця, приблизно у двадцятих числах листопада відбудеться перше засідання нового парламенту", - сказав Ківалов.

При цьому він сумнівається, що коаліція між блоками Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона" взагалі буде створена.

Ківалов вважає, що міцна коаліція може бути тільки в тому випадку, коли політики відкинуть свої амбіції й вирішать об"єднати Україну.

"У цьому випадку єдиний вихід - широка коаліція, хоча великого бажання в нас немає об"єднуватися з БЮТ і деякими іншими політичними силами, але ситуація диктує - що потрібно відкинути амбіції й працювати разом", - говорить представник ПР.

Ківалов також зазначає, що його фракція буде обговорювати й приймати окреме рішення відносно всіх законопроектів у новому парламенті.

Один з лідерів блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Микола Катеринчук прогнозує, що Верховна Рада 6-го скликання зможе почати свою роботу після 15 листопада.

15 жовтня БЮТ і Блок "Наша Україна-Народна Самооборона" домовилися створити коаліцію в Раді 6-го скликання, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" готові відкинути амбіції і працювати з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути