пʼятниця, 16 січня 2009 14:35

Нунсівець проголосував проти Ющенка карткою Кендзьора

Народний депутат, представник депутатської групи "За Україну" Ярослав Кендзьор заявляє, що 15 січня на вечірньому засіданні Верховної Ради його колега по фракції, депутат Олександр Чорноволенко проголосував його карткою під час розгляду питання про тимчасові слідчі комісії. Про це повідомила прес-служба НУНС.

"Вчора на вечірньому засіданні під час розгляду питання про тимчасові депутатські слідчі комісії, коли мене не було в залі, великий прихильник БЮТ і Тимошенко депутат Чорноволенко, проголосував моєю карткою. Висловивши замість мене свою позицію, він вчинив, по суті, злочин", - заявив Кендзьор.

"З приводу вчорашнього голосування по цьому питанню, коли замість мене свою позицію висловив депутат Чорноволенко, я написав заяву на ім"я голови ВР, який її сьогодні оприлюднив", - сказав депутат.

Також він повідомив, що депутатська група "За Україну!" не голосувала за цей законопроект: "Далеко до розгляду цього питання я і депутатська група "За Україну!" прийняли рішення не підтримувати цей проект закону, оскільки він має відверто антипрезидентський характер, антипрезидентське скерування". Форпост
Зараз ви читаєте новину «Нунсівець проголосував проти Ющенка карткою Кендзьора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути