субота, 07 червня 2008 11:29

Кличко готовий очолити Київраду

Екс-кандидат на пост мера Києва Віталій Кличко не виключає, що може очолити Київраду.

Про це він сказав у коментарі "Дзеркалу тижня" N 21 від 7 - 13 червня 2008.

"Ми ведемо переговори з усіма без винятку політичними силами, і якщо депутати довірять мені цей відповідальний пост - доведеться виправдати виявлену довіру", - зазначив Кличко, відповідаючи на запитання журналіста.

При цьому фракція Блоку Кличка в Київраді не збирається вести переговори з Блоком Черновецького, а сподівається на підтримку БЮТ та інших, відносно невеликих фракцій.

"Ми чудово розуміємо, що коли за Кличка голосуватимуть Черновецький і ГАК, то через місяць, у разі, м"яко кажучи, розбіжностей в позиціях він втратить свій пост. Нам потрібні голоси демократів - БЮТу - насамперед. Потім Пилипишин і Блок Катеринчука", - заявив начальник виборчого штабу Блоку Кличка, депутат Київради Дмитро Андрієвський.

Про можливу підтримку кандидатури Віталія Кличка на пост голови Київради в коментарі газеті вже заявив лідер Блоку Катеринчука в Київраді Олексій Рєзніков. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кличко готовий очолити Київраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути