четвер, 22 липня 2010 18:20

Доній пояснив, чому не ходив до Медведька

Доній пояснив, чому не ходив до Медведька

Народний депутат від "Народної самооборони" Олесь Доній заявляє, що Генпрокуратура не викликала його у справі про нанесення йому тілесних ушкоджень.

Про це він сказав, коментуючи заяву Олександра Медведька.

За словами нардепа, його запрошували за для свідчень у іншій справі пов'язаній з подіями в парламенті 27 квітня.

"Тобто, очевидно, хочуть дізнатися, чи бачив я, хто накривав синьо-жовтим прапором наші місця в парламенті, і звідки дим пішов. А я подавав заяву по зовсім іншого приводу - які мені було завдано травми", - зазначив нардеп.

Доній також заявив, що Генпрокуратура досі не визнала його потерпілим.

"Замість цього Генпрокуратура, очевидно, чітко простежити зв'язок між особою, яка завдала мені побої, і донецькими кримінальними угрупуваннями, і генеральний прокурор Медведько їх боїться і тому вводить українське суспільство в оману, не бажаючи визнати мене потерпілим. Вони намагаються запросити мене в якості свідка , і бояться мене запрошувати як потерпілий ", - вважає депутат.

Доній також заявив, що судово-медичну експертизу також не могли призначити.

"Яку судово-медичну експертизу в якості свідка вони можуть мені призначити? - Цитує Донія прес-служба" Народної самооборони ". - Судово-медична експертиза може бути призначена потерпілому, а яка судово-медична експертиза може бути у свідка? На короткозорість - бачив Чи свідок з боку, як когось б'ють, або не бачив? ".

За словами Донія, за два місяці минули після його заяви про побиття слідчий нічого не робив.

"Саме тому я написав заяву про притягнення до кримінальної відповідальності слідчого за бездіяльність, тому що він нічого не робить і боїться визнати мене потерпілим, - додав" самооборонець ". - Але генеральна прокуратура боїться і це зробити. Вона приховує бездіяльність свого слідчого і видає абсолютно неправдиву інформацію, тому що запрошення в якості постраждалого жодного разу Генеральна прокуратура мені не посилала. А зустрічатися на чай або каву з паном Медведько я можу в якому-небудь кафе міста Києва. Але мене це не цікавить ",-резюмував нардеп.

Раніше генпрокурор Олександр Медведько заявив, що Доній не приходить до прокуратури Києва у зв'язку з чим розслідування справи про його побиття стоїть на місці.

Зараз ви читаєте новину «Доній пояснив, чому не ходив до Медведька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути