четвер, 22 липня 2010 15:14

Медведько просить Донія прийти до прокуратури

Медведько просить Донія прийти до прокуратури

Генеральний прокурор України Олександр Медведько наполегливо просить народного депутата Олеся Донія з"явитися в прокуратуру міста Києва і дати пояснення з питань нанесення йому тілесних ушкоджень.

Про це він сказав в інтерв"ю журналістам.

За його словами, він отримав інформацію від свого заступника - прокурора м. Києва Юрія Ударцова про те, що факт побиття народного депутата Донія перевіряється, але "на неодноразові запрошення Олесь Доній до органів прокуратури не з"явився".

"Призначена судово-медична експертиза не проведена", - повідомив також генпрокурор і додав, що саме через це органи прокуратури позбавлені можливості ефективно проводити слідство у цій справі, зокрема, й у питанні визнання депутата потерпілим.

"Тому ми запрошуємо депутата з"явитися в прокуратуру м. Києва", - сказав генпрокурор.

Нагадаємо, що 27 квітня у ВР під час розгляду питання про ратифікацію угоди щодо продовження терміну перебування ЧФ РФ на території України у сесійній залі парламенту сталися сутички між народними депутатами.

Депутатові Олесю Донію були завдані тілесні ушкодження під час засідання. Після чого він був госпіталізований у лікарню "Феофанія".

Прокуратура Києва 28 квітня порушила кримінальну справу за фактом хуліганства, скоєного групою окремих народних депутатів України (за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України).

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Медведько просить Донія прийти до прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути