понеділок, 01 вересня 2008 08:52

Богатирьова в США сказала, що нинішню Раду можуть розігнати

Богатирьова в США сказала, що нинішню Раду можуть розігнати
Секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова вважає, що вірогідність можливих позачергових виборів у Верховну Раду росте через відсутність 226 голосів більшості в парламенті.

Про це говориться у повідомленні апарату РНБО.

Таку думку Богатирьова висловила під час дискусії щодо внутрішньополітичної ситуації в Україні і її зовнішньополітичних перспектив з представниками експертних груп США, яка пройшла в рамках робочого візиту секретаря РНБО в США.

"Сьогодні урядова більшість не нараховує 226 голосів, немає їх і в опозиції. Тому вірогідність позачергових парламентських виборів у зв"язку з патовою ситуацією в діалозі росте.

Втім, враховуючи наростаючі зовнішні виклики, необхідність консолідації всієї української політичної влади для вирішення невідкладних стратегічних завдань і консолідації суспільства, вибори сьогодні є небажаними", - сказала Богатирьова.

В той же час вона висловила надію, що ситуація до виборів не дійде.

"Я дуже хочу вірити, що до них не дійде. Я весь час думаю, і щиро вірю в те, що українські політики є відповідальними за свою місію, яку вони узяли на себе добровільно", - відзначив секретар РНБО.

Українські новини/

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова в США сказала, що нинішню Раду можуть розігнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути