вівторок, 04 листопада 2008 10:19

Білозір пропонує доручити виведення країни з кризи новому уряду

Виводити країну з економічної кризи повинен новий склад уряду. Таку думку висловила народний депутат від НУНС, член Президії партії "Єдиний центр" Оксана Білозір.

"Якщо подивитися статистику, то лише за чотири місяці з початку року уряд виплатив заощаджень 1,8 млрд. грн. Але ж товарне наповнення, особливо серед продовольства, не зросло! На ринках, в магазинах людей зустріли нові ціни.

За ці чотири місяці зростання індексу споживчих цін склало 13%, м"ясо подорожчало на 26%. Уряд же, замість визнання власних помилок, намагається збити ціни на продукти шляхом зниження курсу долара, щоб завезти імпортне продовольство", - підкреслила політик. Її цитує прес-служба партії.

Парламентарій підкреслила, що "зачарованому своїми "успіхами" уряду, який не тільки не помітив ознак кризи, а і своїми діями поглибив її хід, довів економіку до такого стану і який категорично відмовляється визнати свої помилки, дуже небезпечно доручати виведення України з нинішньої економічної кризи", повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Білозір пропонує доручити виведення країни з кризи новому уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути