вівторок, 08 квітня 2008 10:44

Балога не віддасть Тимошенко Фонд Держмайна

Банкова має намір зберегти Валентину Семенюк-Самсоненко на посаді голови ФДМУ, підтвердило джерело в Секретаріаті президента. Але БЮТ вже знайшов підтримку в рядах опозиції.

Парламентарій від БЮТ на правах анонімності повідомив "Экономическим известиям", що в блоці не розраховують на підтримку депутатів з НУНС, орієнтованих на Банкову. "Ми розуміємо, що коаліція одноголосно не голосуватиме за звільнення глави ФДМУ. Тому зараз проводяться переговори з представниками опозиції. Вже досягнуті певні домовленості, знайдені механізми співпраці. До моменту голосування у нас буде достатня кількість голосів", - упевнений депутат.

Те, що Банкова має намір зберегти Валентину Семенюк-Самсоненко на посаді голови ФДМУ, підтвердило джерело в секретаріаті президента.

"Вона є гарантом, що приватизація проходитиме так, як потрібно Ющенку. Якщо буде потрібно, гарант накладе вето на законопроект Писаренка (про призначення і звільнення голови ФДМУ за представленням прем"єра) або Балога дасть вказівку своїм депутатам не голосувати", - сказало джерело видання в Секретаріаті, повідомляє Цензор. Net.

Зараз ви читаєте новину «Балога не віддасть Тимошенко Фонд Держмайна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути