четвер, 17 червня 2010 14:27

Янукович похвалився, що країна потроху виходить з прірви

Янукович похвалився, що країна  потроху виходить з прірви

Україна починає поступово виходити з прірви.

Про це президент України Віктор Янукович заявив, виступаючи у місті Ворожба Білопільського району Сумської області на відкритті станції "Конотоп-Ворожба".

"Зараз країна виходить потихеньку з цієї прірви, в яку вона потрапила 5 років тому... І якщо ми з вами і виживали, то не завдяки владі, а, як кажуть, всупереч", - сказав глава держави.

За його словами, постійні сутички тодішніх Президента, прем"єр-міністра, політичних сил, які їх підтримували, політизація суспільства призвели до того, що всередині країни "почали шукати ворогів, ділити на своїх і чужих в залежності від того, хто якою мовою розмовляє, хто до якої церкви ходить, а не займатися модернізацією країни". Віктор Янукович також назвав таку ситуацію неприпустимою, передає УНІАН.

Янукович також наголосив, що об"єднати країну може лише одна спільна мета – модернізація країни, головною метою якої буде покращення життя людей, захист їхніх прав і боротьба з бідністю, додавши що його команда готова цим займатися.

"Це єдина команда, яка взяла на себе відповідальність і буде її нести перед народом", - сказав він, додавши, що нинішня влада рішуче налаштована розпочати ті реформи, на які країна чекає вже 20 років.

Раніше Віктор Янукович заявляв, що Україна дуже далека від виходу з кризи.



Зараз ви читаєте новину «Янукович похвалився, що країна потроху виходить з прірви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути