середа, 09 січня 2008 16:30

Томенко критикує телеканали Хорошковського і Третьякова

Автор: фото: Українська правда
  Під час матчу чемпіонату України з баскетболу між БК ”Київ” та ”Азовмашем” 15 грудня 2007 року. Зліва направо: нардеп від Партії регіонів Олександр Савчук, співвласник ”РосУкрЕнерго” Дмитро Фірташ, нардепи від ”Регіонів” Олександр Волков та Сергій Льовочк
Під час матчу чемпіонату України з баскетболу між БК ”Київ” та ”Азовмашем” 15 грудня 2007 року. Зліва направо: нардеп від Партії регіонів Олександр Савчук, співвласник ”РосУкрЕнерго” Дмитро Фірташ, нардепи від ”Регіонів” Олександр Волков та Сергій Льовочк

Кандидат у віце-спікери нардеп від БЮТу 43-річний Микола Томенко виступає проти показу по телебаченню еротичних фільмів.

— Деякі з них фактично перетворилися на вечірні та нічні еротичні, — каже про телеканали.

Як приклад говорить про "Ентер" і "Кіно". Вони належать керівнику Державної митної служби Валерієві Хорошковському та нардепу від блоку НУ-НС Олександрові Третьякову.

Також Томенка обурює заборонена законом телереклама алкоголю. А ще телеканали крутять рекламу надто довго, що теж є порушенням, додає політик.

Депутат пропонує заслухати у Верховній Раді звіти Національної ради та Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення. Саме ці органи мають контролювати ситуацію.

— Останнім часом Нацрада діє як орган по штампуванню частот, а не як інституція, що визначає стратегію інформаційного простору, та контролює виконання законодавства в телерадіопросторі, — каже "бютівець".

Нацраду з питань телебачення й радіомовлення очолює Віталій Шевченко — батько іншого нардепа-"бютівця" Андрія Шевченка.

Микола Томенко веде здоровий спосіб життя — узимку плаває в озері, грає у футбол. Також він любить баскетбол. Дивиться кращі ігри національних команд у Києві. Часом приходить на них із людьми, діяльність яких критикує Юлія Тимошенко. Зокрема зі співвласником газового посередника "РосУкрЕнерго" Дмитром Фірташем та колишнім керівником апарату прем"єра Віктора Януковича, нардепом від "Регіонів" Сергієм Льовочкіним.

Зараз ви читаєте новину «Томенко критикує телеканали Хорошковського і Третьякова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути