Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2007 18:06

Тимошенко жартувала над Януковичем

Автор: фото: УНІАН
  Минулого тижня у Черкасах учасники Всеукраїнського дитячо-юнацького тенісного турніру ”Сонячна ракетка” подарували Юлії Тимошенко збільшену в розмірі тенісну ракетку. Організатором цього заходу виступив спортивний клуб корпорації ”Індустріальний Союз Донб
Минулого тижня у Черкасах учасники Всеукраїнського дитячо-юнацького тенісного турніру ”Сонячна ракетка” подарували Юлії Тимошенко збільшену в розмірі тенісну ракетку. Організатором цього заходу виступив спортивний клуб корпорації ”Індустріальний Союз Донб

46-річній Юлії Тимошенко минулого тижня у Черкасах подарували величезну тенісну ракетку. Це зробили учасники Всеукраїнського дитячо-юнацького тенісного турніру "Сонячна ракетка".

— Я готова битися з самим Віктором Януковичем, який, як я сподіваюся, уже залікував свою спортивну травму, — говорить Тимошенко.

Перед цим вона їздила до райцентру Золотоноша, що на Черкащині. Дощило, однак на зустріч із нею прийшло більше тисячі осіб. Люди тримають білі прапори з червоними серцями. Поміж них видніються і стяги "Нашої України", "Народної самооборони", Партії регіонів, СДПУ(о).

Тимошенко розповідає історію розпуску Верховної Ради, називає це своєю перемогою. Закликає виборців не марнувати голоси на партії, які не пройдуть до парламенту. У цей час над площею починає літати мотодельтаплан із символікою Партії регіонів.

— Цей дельтаплан літає за нами всією Україною, — сміється Юлія Володимирівна. — Мабуть, "януковичі" тренуються, щоб після виборів полетіти з України і більше не повертатися.

Із Золотоноші Тимошенко їде до Черкас. Виступає на площі Леніна. Для цього перекривають рух транспорту в центральній частині міста. Лідерка БЮТу розповідає про свою виборчу програму й критикує роботу уряду Віктора Януковича. Жартує над його поїздкою до Івано-Франківська:

— Віктор Федорович, коли повернувся, то сказав у своєму штабі: "Слухайте, цього разу мене там так добре сприймали, що жодного яйця не кинули!".

Над площею знову починає літати мотодельтаплан "Регіонів".

— Сьогодні над областями, де живуть справжні патріоти України, Партія регіонів може тільки на дельтапланах літати. Спуститися до людей вона боїться, — каже Тимошенко. — Он у Харкові з дельтаплана вони листівки розкидали, на яких під нашими з Юрієм Луценко фото було написано: "Палачі Кушнарьова!". Насправді пан Кушнарьов пішов на полювання зі своїми однопартійцями і там "випадково й ненавмисно" в нього влучили три рази. І це після того, коли він почав збирати сили для створення нової партії. Про це знає весь український політикум. Тому такі листівки не допоможуть їм утриматися при владі.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко жартувала над Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути