вівторок, 21 серпня 2007 17:37

Тимошенко пообіцяла Дніпропетровську метро

Лідерка БЮТу Юлія Тимошенко, 46 років, минулого понеділка відвідала Дніпропетровщину. Її перша зустріч після прильоту — з працівниками пологового будинку N2. Лікарі — всі в білому, з червоними кульками в руках. Із плакатом "Щира подяка за Вашу допомогу новонародженим українцям!" півгодини чекають на Тимошенко.

Коли лідерка БЮТу нарешті приїжджає, медики її оточують. Тимошенко цілує свою подругу Людмилу Падалко — головну лікарку пологового будинку, яка водночас є депутатом Дніпропетровської обласної ради від БЮТу. Далі вони прямують усередину, на зустріч із матерями новонароджених.

— Сподіваюся отримати свої дванадцять тисяч гривень, обіцяних Юлею при народженні однієї дитини, — говорить одна з них, Аліна Згірська.

Її Тимошенко вітає особисто.

— Тепер у мого сина є майже хрещена — Юлія Тимошенко. У свої чотири дні він уже зміг із нею побачитися, — радіє Згірська.

Інші жінки визирають із палат і телефонують додому — розповідають про приїзд Тимошенко. Вона ж тим часом влаштовує міні-прес-конференцію. Розповідає, що нині в Україні глибока демографічна криза. Тому вона всіма силами допомагатиме молодим мамам.

Далі лідерка БЮТу їде на зустріч із фермерами, які чекають на неї в п"ятизірковому "Гранд-готелі". Тимошенко — вся в білому. Має представляти свою програму "Аграрний прорив". Із зали її запитують, чому тепер політики не з аграріями.

— Була на ярмарці. Бачила Литвина, який доїв корову. Тому тут якраз усе нормально, — віджартовується Тимошенко й уже серйозніше додає: — Однак це більше популістські дії.

Говорить, що дуже скучила за Дніпропетровщиною, нарешті за тривалий час зустрілася з матір"ю. Обіцяє взяти не менш як 226 мандатів у парламенті. Каже, що треба запровадити нульові податки у сільському господарстві й обіцяє знайти гроші, аби добудувати метро в Дніпропетровську.

Фермери на всі обіцянки кивають, але не аплодують. По завершенні зустрічі хтось каже:

— Прорив! Хотя би не нарив получився.

Тимошенко тим часом з ескортом із п"яти машин вирушає до Павлоградського р-ну, в село Карабинівка. Там прямо на пасовиську в обідню перерву зустрічається з селянами, які саме подоїли корів.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла Дніпропетровську метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути