вівторок, 18 вересня 2007 17:46

Костенка закидали яйцями в Івано-Франківську

Учора в Івано-Франківську близько 11-ї години Юрія Костенка, 56 років, закидали яйцями. Голова Української народної партії, що входить до блоку "Наша Україна — Народна самооборона", саме поспішав на прес-конференцію в їхній обласний штаб.

— Цілий град полетів. В Івано-Франківську, напевно, така традиція — зустрічати яйцями прем"єр-міністрів. Або діючих, або майбутніх, — жартує Костенко. — А ще тут, вочевидь, сподівалися, що я — майстер спорту з альпінізму — знепритомнію.

Яйця в Костенка кидав студент Роман Білошапка. Кілька його спільників вигукували "Ганьба!". Жителька Івано-Франківська Оксана Дудій бачила все на власні очі.

— Доволі смішно було. Хлопець кинув яйцями, а потім ходив і роздавав інтерв"ю. Його ніхто не затримував, — розповідає жінка. — Він сказав, що навчається в одному з вузів обласного центру, а яйцями кидався, бо хотів перешкодити Костенкові розвалювати партію.

— Мені кілька днів тому на мобільний дзвонили, обіцяли "теплий і веселий" прийом, — говорить Костенко. — Щоправда, Ігор Насалик (міський голова Калуша, голова обласної організації УНП. — "ГПУ") — про яйця нічого не згадував. Трохи зіпсували мені коричневий костюм, але в мене завжди є кілька запасних сорочок.

У списку кандидатів у парламент від блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Юрій Костенко посідає 16-те місце. Ігоря Насалика у списку немає.

Зараз ви читаєте новину «Костенка закидали яйцями в Івано-Франківську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути