понеділок, 20 серпня 2007 17:34

"Кінахівці" розриваються між "Регіонами" і "Нашою Україною"

30 керівників Волинського відділення Партії промисловців і підприємців України вирішили допомагати блокові "Наша Україна—Народна самооборона".

Якщо їхнє рішення підтримають рядові однопартійці, то волинські організації ПППУ допомагатимуть блоку НУ-НС агітувати і проводити виборчу кампанію.

— Під час з"їзду Партія промисловців і підприємців вирішила не брати участь у дострокових виборах. Тому частина людей, яка була на розширеному обласному засіданні партії визначилася, що працюємо на виборчу кампанію "Нашої України—Народної самооборони". Раніше ми ж були разом, — пояснює голова волинської обласної організації ПППУ Віктор Гупало, 52 роки.

Говорить, що більшість ініціаторів цієї ідеї є депутатами місцевих рад, які на минулих виборах ішли у блоці з "Нашою Україною". Гупало припускає, що в східних областях організації ПППУ можуть підтримати Партію регіонів.

Нардеп із ПППУ Віталій Майко, 71 рік, говорить, що дійсно на політраді обговорювали, кого партія підтримуватиме на виборах.

— Якщо у цій організації більшість підтримує "Нашу Україну", то тут нема нічого поганого. Це їхня справа, — каже він.

Зараз ви читаєте новину «"Кінахівці" розриваються між "Регіонами" і "Нашою Україною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути