четвер, 12 червня 2008 19:29

Яценюк пообіцяв розібратися з розкраданням землі

У четвер голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, 34 роки, побував із робочим візитом у Львові. З аеропорту поїхав до облради, де його чекали депутати та представники місцевої влади.

— Хочу зрозуміти, що відбувається у регіоні, — на початку зустрічі каже Яценюк.

Міський голова Львова Андрій Садовий просить депутата міської ради Віру Лясковську, 69 років, його вислухати. Вона говорить про земельні питання.

— Йдеться про крадіжку 350 гектарів землі з Державного лісового фонду, — каже Лясковська. — На землю зазіхає угруповання. Ми вже неодноразово зверталися з цим питанням, надіслали листа до вас. Але, очевидно, ви його не отримали.

Голова парламенту обіцяє до вечора з ситуацією розібратися. Просить прокурора області та голову Апеляційного суду про все розповісти.

— Після цього я особисто буду зустрічатися з генпрокурором, — зазначає. — Ви кажете, що справа в юристах. За такими грошима юристи не стоять. Я вже до кінця дня знатиму, хто за цим стоїть.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пообіцяв розібратися з розкраданням землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути