Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2013 05:45

Засновник "Плейбою" через віагру втрачає слух

Автор: фото: REUTERS
  Шлюб із моделлю Крістал Гарріс став для засновника чоловічого журналу ”Плейбой” Г’ю Гефнера третім. Його статки оцінюють у 43 мільйони доларів
Шлюб із моделлю Крістал Гарріс став для засновника чоловічого журналу ”Плейбой” Г’ю Гефнера третім. Його статки оцінюють у 43 мільйони доларів

86-річний Г'ю Гефнер, засновник чоловічого журналу "Плейбой", одружився з моделлю 26-річною Крістал Гарріс. Церемонію влаштували в будинку "Плейбой" в Лос-Анджелесі.

На святі були 300 гостей. Крістал одягла довгу блідо-рожеву сукню, без фати. Наречений був у чорному смокінгу. Після весільного фуршету влаштували вечірку.

Це друга спроба Гефнера одружитися з Крістал. 2011 року наречена втекла від нього за чотири дні до весілля.

— Крістал тікала від нього двічі. Перший раз Г'ю це помітив і наказав охоронцям її затримати. Вдруге вона обхитрила охоронців. Вдала, що дивиться фільм, а потім попросилася в туалет. Коли вийшла з кімнати, схопила ключі від машини й сказала охоронцю, що їй терміново треба в магазин. Все було записано на відео, — розповідають друзі Крістал.

За півтора року пара знову почала зустрічатися. Кажуть, на весілля модель отримала подарунок — $800 тис. Якщо буде з Гефнером і надалі, то він щороку платитиме їй півмільйона доларів. Раніше вона отримувала по $2 тис. на тиждень за те, що жила в будинку "Плейбой".

— Кохаємося ми рідко, — розповідає Гарріс. — Віагру він не приймає, бо вона дає побічні ефекти. Г'ю втрачає слух на одне вухо. Тому найчастіше перед сном просто цілує мене в щічку.

Шлюб із Крістал — третій для Гефнера. Після другого розлучення з моделлю Кімберлі Конрад останні 12 років він жив із сімома дівчатами у своєму будинку. Його статки оцінюють у $43 млн.

Зараз ви читаєте новину «Засновник "Плейбою" через віагру втрачає слух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути