четвер, 04 листопада 2021 05:20

Володимир Парасюк став батьком

Автор: zahid.espreso.tv
  Володимир Парасюк та Ірина Бойко одружилися цьогоріч у червні. 30 жовтня в них народився син
Володимир Парасюк та Ірина Бойко одружилися цьогоріч у червні. 30 жовтня в них народився син

"Емоції переповнюють другий день. Хочеться на весь світ ділитися своєю радістю — я став татом! Ми стали батьками! Це неймовірне відчуття! Життя стало ще яскравішим!" — написав у фейсбуку колишній нардеп 34-річний Володимир ПАРАСЮК. 30 жовтня в нього народився син.

Парасюк закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка та Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. З першого дня брав участь у Революції гідності. Став відомим після того, як 21 лютого 2014-го вийшов на сцену Євромайдану й заявив: якщо опозиційні політики не виступлять із заявою про відставку президента, ми підемо на штурм зі зброєю. Того ж вечора Янукович утік у Росію.

Брав участь у війні на Донбасі. Під час виходу з Іловайська отримав поранення і потрапив у російський полон. Згодом з іншими бійцями його передали Червоному хресту. 2014 року став народним депутатом. Участь у виборах 2019‑го не брав. ЦВК відмовила йому в реєстрації, бо в довіреності помічника Володимира, який вносив за нього заставу, не була зазначена дата.

Парасюк живе у Львові. Допомагає рідним у сімейному бізнесі — вони мають кілька магазинів одягу. Дружина, львів'янка 31-річна Ірина Бойко — власниця агенції з організації весіль. Пара познайомилася 2015-го. До шлюбу зустрічалися шість років.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Парасюк став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути