четвер, 13 серпня 2020 06:00

Віктор Латайчук не пережив інфаркту

У Луцьку помер спортсмен і музикант 59-річний Віктор ЛАТАЙЧУК. Раніше хворів на рак і переніс інфаркт.

— Дружили майже шість років, — розповідає товариш 31-річний Олександр Кулаков. — Віктор подолав рак, інфаркт пережив, це все і добило його. Він завжди все приймав близько до серця. Учень пропускає заняття — нервує, через карантин їхній гурт на паузі — не може знайти собі місця. Коли потрапив до лікарні, я щодня телефонував йому. Підтримував, казав, що треба триматися по-бійцівськи. Та його серце не витримало.

Віктор Латайчук був одним із засновників Волинської бійцівської школи та Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв "Прайд". Виступав у гурті "Гаразд". Займався музичним супроводом свят.

— Не вірю в те, що сталося, — каже Кулаков. — Нас залишила людина, яка стала татом не лише для свого онука Іллі, але й батьком для всієї нашої спортивної родини. Віктор зробив величезний вклад у розвиток волинського бійцівського світу. Він не пропускав жодного змагання. Завжди підтримував теплими словами учнів і хвилювався за кожного. Він був енергійний, харизматичний і справедливий.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Латайчук не пережив інфаркту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути