четвер, 13 листопада 2008 19:22

Василь Бондарчук назвав доньку Аріаною-Селестою

Автор: фото: Аліна СТРИЖАК
  Ім’я доньки співаків Василя Бондарчука та Катерини Веласкес складається з двох слів: Аріана (”ніжна пісня”) — Селеста (”небесна”)
Ім’я доньки співаків Василя Бондарчука та Катерини Веласкес складається з двох слів: Аріана (”ніжна пісня”) — Селеста (”небесна”)

24-річний співак Василь Бондарчук став батьком. 16 жовтня його цивільна дружина, 22-річна співачка Катерина Веласкес, народила доньку. Дівчинці дали ім"я Аріана-Селеста.

— Перше ім"я запропонував я, а друге — Катя, — розповідає Бондарчук. — Хотіли, щоб доньку звали якось незвично. Ім"я Аріана мені подобається. А Селеста з іспанської означає "небесна". Це рідкісне ім"я, навіть в Іспанії. Доньку ще не хрестили — надто маленька. Треба, щоб дитина стала трохи сильнішою.

Із грецької ім"я Аріана перекладається як "ніжна пісня".

Розмовляємо в автомобілі Бондарчука — БМВ 320, поряд з офісом компанії "Мама м"юзік", що на вулиці Володимирській у Києві. Співак говорить тихо, покашлює. Часом позіхає.

— Спати хочеться, — виправдовується. — По кілька разів на ніч встаю — буджу Катю, коли треба погодувати доньку чи поміняти памперси. Дитина в нас любить, коли носять на руках. Носик такий, як у мене, а губи — Катині. Думаю, буде красивою.

Катерина народжувала в київському пологовому будинку N2.

— Ми довго обговорювали, варто мені там бути чи не варто, — співак дивиться на дорогу через скло автівки. — Останнє слово залишив за Катею, а вона попросила її підтримати. Поки були потуги, намагався якось її відволікти — ставив мультфільми на ноутбуці, ледве сам не танцював. Обмахував Каті живіт, щоби було прохолодніше. На пологах стояв у п"яти кроках, але так, щоб вона мене не бачила. А коли народилася донька, сповз по стінці й розплакався.

Кому першому похвалилися донькою?

— Відразу подзвонив батькам (Сергій і Катерина Бондарчуки живуть у місті Сквира Київської області. — "ГПУ"). Оголосив їх дідусем і бабусею. Тато зразу розплакався. А на ранок наступного дня подзвонив Юрі Нікітіну (продюсер співака. — "ГПУ"). Він, сонний, нічого не зрозумів, але привітав.

Обмахував Каті живіт, щоби було прохолодніше

Цікавлюся, чи складно доглядати за дитиною.

— Та що там складного? Боявся тільки взяти на руки. Коли вперше купали — взагалі не знали як. Добре, що моя мама підказувала. Порадила не тримати дитину постійно в памперсі, як ми робили зразу. Тому на ніч знімаємо — донька на годину довше спить, спокійніше. За місяць-півтора, думаю, наймемо няню.

Що подарували Каті?

— Золоту каблучку й сережки, — покручує срібний браслет на правій руці. — Перстень із діамантами подарував, коли освідчувався. Робив це у прямому ефірі, на концерті "Фабрики зірок".  Для Каті це було сюрпризом.

Із Веласкес артист познайомився 2005-го на студії звукозапису.

— Побачив красиву, ніжну дівчину — і замість того, щоб записувати пісню, почав із нею балакати. Мабуть, я їй теж сподобався, бо залишила свій номер телефону. Але того ж дня в мене телефон украли. Цілий місяць не міг відшукати Катин номер. А потім випадково зустрілися на Оболоні, у супермаркеті "Кишеня". Я збирався до приятеля попити пива, зайшов купити якоїсь риби. А Катя саме виходила із трьома важкими пакетами. Очам не повірив, що знову її бачу. Допоміг донести покупки додому.

Василь і Катерина офіційно не одружені.

— Зараз ми всі в дитині, а хочеться зробити красиве весілля, — пояснює співак. На безіменному пальці він носить обручку з білого золота. Таку саму має й Катерина.

Біля автівки Бондарчука проїжджає на БМВ солістка гурту "НеАнгели" руда Слава.

— Дай автограф! — жартома гукає у прочинене вікно. Василь ніяковіє.

Запевняє, що дружина продовжуватиме кар"єру співачки.

— За два з половиною тижні після пологів вона вже виступала в дитячому будинку, — каже гордо. – Коли дитина трохи підросте, повернеться на сцену. Думаємо купити нову квартиру, трохи більшу — зараз живемо у двокімнатній. Дитячу обладнали в салатових тонах, навіть люлька салатова. І всю кімнату завалили іграшками.

1984, 7 жовтня — Василь Бондарчук народився у м. Сквира на Київщині в родині музиканта

2000 — вступив до музичного училища імені Глієра

2005 — познайомився з Катериною Веласкес

2007 — освідчився Катерині

2008, 16 жовтня — народилася донька Аріана-Селеста

Зараз ви читаєте новину «Василь Бондарчук назвав доньку Аріаною-Селестою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути