вівторок, 03 листопада 2015 00:15

Потопельників поховали поряд

23-річних Антона Орла та Володимира Бурлаку знайшли мертвими в річці Вільшанка, що у селі Мліїв Городищенського району на Черкащині.

— У селі не вірять, що хлопці втопилися самі, — говорить 53-річна Ольга Вакуленко, голова Мліївської сільської ради. — Загадкова смерть якась. Вони не полізли б у крижану воду купатися. Це ж не та пора року. Багато років дружили. Коли зникли, родичі почали шукати їх. У неділю під вечір знайшли тіло Антона, а наступного дня — Володі. Ходить поголос, що хлопці того дня з кимось щось не поділили.

— Володимир на вчителя вчився. У нього батьки вчителюють у місцевій школі, — каже Ольга. — Антон закінчував медичне училище, працював у прокуратурі в Городищі. Аналізи крові робив. Навесні перевівся в дільничну лікарню. Потім покинув роботу з невідомих причин. Хлопці не одружені, жили з батьками. Орел — із багатодітної родини. Крім нього, батьки мають чотирьох дітей. Антон — найменший.

Антона й Володимира поховали поряд на кладовищі. Попрощатися з хлопцями прийшло все село.

Зараз ви читаєте новину «Потопельників поховали поряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути