середа, 18 квітня 2007 16:36

Тенісистці Марії Шараповій виповнилося 20 років

Автор: фото: REUTERS/Fred Prouser
  Журнал ”ЮС віклі” у 2006-му визнав Марію Шарапову найсексуальнішою серед спортсменок. Нагородження зірок відбулося у квітні 2006 року в Лос-Анджелесі
Журнал ”ЮС віклі” у 2006-му визнав Марію Шарапову найсексуальнішою серед спортсменок. Нагородження зірок відбулося у квітні 2006 року в Лос-Анджелесі

Першій ракетці світу та чемпіонці Вімблдону росіянці Марії Шараповій сьогодні виповнилося 20 років. Свої дні народження Марія зазвичай святкує у тісному колі — з батьком Юрієм і тренером Робертом Ленсдорпом. Лише на 18-річчя її спонсор, компанія "Моторола" влаштувала вечірку в ресторані готелю "Maritime" в Нью-Йорку.

— Не вірю, що мені вже виповнилося двадцять, — зізнається Марія. — Утім, в Америці важливіше, коли тобі 21. Відтоді можна ходити в клуби й пити спиртне.

Шарапова 12 років живе в Америці, в штаті Флорида. Народилася вона в сибірському місті Нягань. Її батьки, Юрій та Олена, переїхали туди з білоруського Гомеля після аварії на Чорнобильській АЕС. За два роки сім"я переселилася до Сочі. Там Маша почала займатися тенісом.

1993 року на показових уроках у Москві Шарапову помітила американська тенісистка чеського походження Мартіна Навратілова. Вона порадила батькові віддати дівчинку до американської академії тенісу Ніка Боллетьєрі. Юрій Шарапов, за фахом інженер, ризикнув, і повіз доньку до Америки. При собі він мав лише $700.

Торік Шарапова заробила $19 млн. За версією американського журналу "Форбс", вона увійшла до сотні найвпливовіших знаменитостей і стала найбагатшою спортсменкою Росії.

Два роки тому Марія закохалася в іспанського тенісиста Хуана Карлоса Ферреро, 27 років. Кажуть, Шарапова невдало намагалася відбити його в нареченої. Тепер спортсменку часто бачать у товаристві американського тенісиста Енді Роддіка, 24 роки. Марія супроводжувала його на турнірі в Лос-Анджелесі. Заміж вона поки що не збирається.

— Ми просто друзі, — запевняє зіркова пара.

Зараз ви читаєте новину «Тенісистці Марії Шараповій виповнилося 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути