пʼятниця, 05 жовтня 2007 17:28

Стінґ закохався в подружку своєї дружини

Автор: фото: REUTERS/Kevin Coombs
  Співак Стінґ із дружиною Труді Стайлер 20 вересня на показі мод у Лондоні
Співак Стінґ із дружиною Труді Стайлер 20 вересня на показі мод у Лондоні

2 жовтня британський співак та музикант Стінґ відзначив 56-річчя. На церемонії нагородження премією "Ґреммі" в лютому точилося багато розмов про його зовнішність. Аби мати ідеальне тіло, він щодня по півтори години займається йогою. Кажуть, що робив пластичні операції. На обличчі Стінґа майже немає зморщок.

— Я здоровий, щасливий і романтично налаштований, тому й виглядаю добре, — заперечує співак.

Стінґ входить до трійки найбагатших музикантів Великої Британії. За версією газети "Санді Таймс", торік він заробив 185 млн фунтів. У нього є маєтки в Європі та Америці.

Справжнє ім"я музиканта — Ґордон Самнер. Його батько був молочником, а мати перукаркою. Хлопчик учився посередньо, тому в коледжі не отримував стипендії. Йому довелося підробляти й кондуктором, і клерком у банку. Два роки Ґордон викладав англійську мову та музику. А ввечері грав на гітарі в різних гуртах.

На репетиції він часто з"являвся в смугастому жовто-чорному светрі, за що отримав сценічний псевдонім Стінґ (з англ. — жало). Самому співакові більше подобається версія, що це ім"я йому дали за в"їдливість та звичку іронізувати.

Із першою дружиною, театральною акторкою Френсіс Томелті, Стінґ познайомився після однієї з вистав за її участю. За два роки в них народився син Джо. Сім"я жила на допомогу з безробіття. Зрідка співак знімався в рекламі джинсів, бюстгальтерів, жувальної гумки.

Якось під час гастролей в Австралії Стінґ нагрубіянив митникові. З місцевої в"язниці його визволяли представники великих компаній звукозапису. Потім побив фоторепортера. Згодом почав зникати на кілька місяців то в Ірландії, то на Ямайці.

Невдовзі його застукали в готелі з молодою фотомоделлю Труді Стайлер. Дружина Стінґа тоді народила йому доньку Кетрін. Коханка співака була подружкою Френсіс.

Труді нагадала йому першу дівчину Дебору, яка померла. Коханцями вони стали за три роки після першої зустрічі. Шлюб із Френсіс розпався після шести років подружнього життя. Їхні двоє дітей живуть зі Стінґом. Старший Джо — музикант, який виступає з батьком.

Труді народила співакові чотирьох дітей. У родині його вважають зразковим батьком.

Наймані робітники на виноградниках позаочі називають її "Пані п"ять годин"

— Мене по кілька місяців не буває вдома, — каже він. — У школі на дітей тицяють пальцями, бо вони мої. Я намагаюся допомагати їм у житті.

Труді та Стінґ узяли шлюб 1992-го, після 10 років спільного життя. Якось їхня донька Міккі повернулася зі школи і спитала в батька: "Що таке ублюдок?". Після цього Стінґ та Труді влаштували розкішне весілля. Свідком із боку нареченого був ватажок одного з індіанських племен Амазонки.

Свої угіддя Стінґ удобрює лише гноєм. У його родині не носять шкіряних речей. Після подорожі Бразилією співак почав захищати тропічні ліси. За це його ім"ям назвали один із видів жаб.

Він ніколи не приймає ванну — не терпить запаху мила та дезодорантів. Миється лише в турецькій парній. Після цього — дві години йоги й медитацій.

— Ой, тату, тільки не починай про тантричний секс, — жартують із нього діти. Коли співак тільки-но захопився Сходом, то вичитав, що тантричним сексом можна займатися п"ять годин поспіль. Напідпитку ляпнув репортерові, що збирається оволодіти цією технікою. Про сексуальні подвиги Стінґа ходять анекдоти.

Нещодавно Труді дізналася, що наймані робітники на виноградниках у їхньому італійському маєтку позаочі називають її "Пані п"ять годин".

Труді суворо контролює кількість випитого чоловіком алкоголю. Коли в них збираються гості, Стінґ зазвичай бере на себе обов"язки бармена.

— Ця посада дуже вигідна, — жартує він. — Можна непомітно пропустити зайвий стаканчик.

1951, 2 жовтня — Ґордон Метью Самнер народився в м. Ньюкасл, Англія, в родині молочника й перукарки
1974 — закінчив педагогічний коледж, два роки працював учителем англійської мови та музики
1976 — одружився з актрисою Френсіс Томелті; з"явився на світ син Джо
1978 — створив групу "Зе Поліс", узяв сценічний псевдонім Стінґ
1982 — народилася донька Кетрін; розлучився; живе в цивільному шлюбі з моделлю Труді Стайлер; лікується від наркотичної залежності
1984 — розпалася група "Зе Поліс"; розпочав сольну кар"єру
1988 — створив фонд захисту тропічних лісів
1992 — одружився з Труді, яка народила йому чотирьох дітей: Міккі, Коко, Джейка, Джакомо
2007 — став кавалером французького Ордена літератури та мистецтв

Зараз ви читаєте новину «Стінґ закохався в подружку своєї дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути