четвер, 29 листопада 2007 17:15

Спочатку треба зняти порчі

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Ми живемо в селі. І чоловік, і я втратили роботу. Постійно немає грошей. А на одне господарство не проживеш, — скаржиться в листі до редакції пані Тамара з Полтавщини. — Тому чоловік поїхав до міста і влаштувався на роботу. Але навіть півроку не  проробив, як став хворіти. Спочатку пропала сила в лівій руці, потім — у правій, а потім і ноги стали підводити. Лікарі сказали: остеохондроз. Він і лікувався, й на масаж ходив, але нічого не допомагає".

Ще до того, як ваш, шановна пані Тамаро, чоловік поїхав працювати до міста, йому була зроблена порча на проблеми в усіх справах та порушено природний енергообмін. Зміна звичного способу життя та додаткове фізичне і психічне навантаження збільшили кількість негативних енергій в організмі. Вони збираються там, де немає природного відтоку. У вашого чоловіка саме на руках і ногах штучно викликається застій негативних енергій. Вони погіршують самопочуття. Лікування буде успішним лише після того, як виникнуть передумови на енергетичному рівні, тобто буде знято порчі.

Порчу Ганні замовила дружина її коханця

Незадоволена своїм станом і пані Олена з Вінниччини:

"Я лікуюся вже багато років, — розповідає вона. — Кожного дня щось болить. А голова ще й весь час мерзне. Але найбільше болить душа, й немає таких ліків, щоб вона не нила. Я так у всьому стараюся, але мені все так важко дається, що душа кричить".             

У вас, пані Олено, повністю блокована біоенергоінформаційна система. Ви ніби у великій кулі, де збираються енергії від ваших емоцій та думок, а це невдоволеність, втома, відчай тощо. Немає жодної позитивної думки чи емоції і відповідно немає позитивних енергій. Звідси і стан здоров"я. Крім того, ваші енергетичні канали, особливо канал на рівні серця, постачають вашу власну негативну енергію. Внаслідок цього болить душа. Є порчі й на вашому тілі, зокрема на голову ніби одягнуте металеве відро.

Щоб повернутися до нормального стану, треба створити умови для лікування, зняти порчі й навчитися думати позитивно, відчувати лише позитивні емоції. А вони, особливо емоції радості, спалюють негативні енергії.

Енергетично можна вплинути не лише на стан самопочуття, але й на поведінку. Наприклад, у киянки Ганни були складні стосунки з коханими. При корекції її біоенергоінформаційної системи, крім енергетичних структур,  було багато емоцій сорому. "Так, — сказала Ганна, — останнім часом я стала помічати, що мені буває соромно за свої вчинки, чого раніше не було". Вона підтримувала близькі стосунки з одруженим чоловіком. Порчу Ганні було зроблено на замовлення його дружини.

Зараз ви читаєте новину «Спочатку треба зняти порчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути