Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2012 07:00

Ротару посварилася з дівером через хату

Автор: фото з сайта www.fortuna-rotaru.com
  Співачка Софія Ротару (праворуч) із сином Русланом (ліворуч), невісткою Світланою (посередині) й онуками Анатолієм і Софією. У кріслі сидить її чоловік Анатолій Євдокименко. Фото 2000 року
Співачка Софія Ротару (праворуч) із сином Русланом (ліворуч), невісткою Світланою (посередині) й онуками Анатолієм і Софією. У кріслі сидить її чоловік Анатолій Євдокименко. Фото 2000 року

23 жовтня виповнилося 10 років від дня смерті музиканта Анатолія Євдокименка, чоловіка Софії Ротару. Він керував ансамблем "Червона рута", помер у 60 років від інсульту в Києві.

— Вони прожили у шлюбі 34 роки. 1997-го в нього знайшли рак мозку. Він пережив три інсульти. Перед його смертю Софія перервала гастролі в Німеччині. Півроку щотижня ходила на його могилу на Байковому кладовищі, — згадує знайома співачки.

10 років Софія Ротару не спілкується з дівером Валерієм Євдокименком.

— Після смерті Анатолія наша мама втратила пам'ять, — каже Валерій. — Я поклав її в лікарню для психічнохворих. А Ротару опублікувала в інтернеті, що я недбало ставився до матері, бо хочу заволодіти нашим 3-поверховим будинком у Чернівцях. Почала з'ясовувати: "А чому це ви живете в тому будинку?". Як це? Я тут виріс із мамою. Він мені у спадок автоматично перейшов.

— Цей будинок купували мої батьки, — говорить син співачки Руслан Євдокименко. — Він насправді належить мамі. Але якщо дядькові ніде жити, хай живе там. Нам є де жити.

18 жовтня в селі Оженин Острозького району Рівненщини поховали 15-річного Володимира Юхнюка. Він помер на залізничній станції "Острог", коли переходив колії. Від укусу оси в школяра розвинулася гостра токсична реакція. В Оженині жив із бабусею та братом-дев'ятикласником. Батьки на заробітках в Америці. Їхав провідати квартиру, яку родина має в Рівному.

— Міша з дружиною прилетіли на похорон. Вони там тяжко працюють, переганяють фури, — каже односелець Микола Григорович. — Хотіли забрати малих до себе, але хлопці не прижилися — клімат не підійшов.

Володимир добре вчився. Займався спортом. Мав багато друзів. Школярі поставили його портрет на монітори своїх комп'ютерів.

 

3 листопада справлятимуть дев'ятини за 37-річною Світланою Мехедою з села Іванове Селище Глобинського району Полтавщини. Вона мала рак молочної залози. Не могла ходити без допомоги, майже не говорила. Доглядав її син Олег.

— Світлана соромилася, що не може в туалет сходити сама. Боялась обтяжувати сина, — каже її дівер 47-річний Іван Мехеда. — Уранці 25 жовтня відпустила сина на роботу, він працює трактористом. Коли вернувся, знайшов її повішеною в кімнаті. Навіть записки не оставила.

Світлана Мехеда працювала санітаркою в райлікарні. Три роки тому поховала чоловіка 35-річного Олега.

 

Зараз ви читаєте новину «Ротару посварилася з дівером через хату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути