Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2007 16:58

Риба сниться до вагітності або обману

 

"Я почала уважніше аналізувати свої сни, прислухатися до розповідей родичів, знайомих. Кожен сон записую. Снилося, що збирала на березі рибу. Не знаю, яку саме, але через неї ногою ніде було ступити. У мішок клала по блискучій сріблястій рибині, доки не наповнила. Узялася за гичку, щоб підняти й нести, а лантух наче приріс до землі. Ну, думаю, багато набрала, треба трохи випустити. Відкрила, а звідти почала лізти всяка гадина: вужі, ящірки, гадючки, навіть кошенята. Мені не страшно, але дивуюся: де ж риба?

В іншому сні бігла польовою стежкою, наштовхнулася на дерево. Звідки ж воно тут узялося? Чому його не було видно здалеку? Та й не видно, щоби хтось це дерево обходив — стежка поза нього не йшла.

Наталія Іванівна, продавщиця, м.Київ".

Риба уві сні означає важливе попередження про якусь подію (вагітність, обман); щось недоступне, недосяжне; бажання мати ідеальне в інтимній сфері; крах ілюзій. Перетворення риби на щось інше засвідчує появу незначної патології в сфері сексуальних переживань. Другий сон також вказує на інтимний момент —  перешкоду й завершення стосунків.


"Мені наснилося чуже весілля. Жодної знайомої людини не було, але мала таке відчуття, що десь поміж гостей ходить мій чоловік Володька. Він у мене хворіє, після інсульту правий бік відняло. Сусідка сказала, щоб готувалася до найгіршого.

Марина, Черкаська обл."

Такі образи, як весілля, похорон, участь у них родичів чи знайомих, завжди тривожать. Вони можуть мати негативний і позитивний смисли. Саме тому не варто думати про сумне. Може трапитися, що чоловік видужає, звеселить вас і родину.


"Мені сняться дівчата. Не буду уточнювати, як саме, але, повірте, це не до добра. Колись цілував уві сні жінку, то мав неприємності. Узагалі бути голим — до сорому чи злодійства. Пишу про це, бо ще не такий підтоптаний, а навесні почуття й бажання загострюються. Холостякую, але я не колекціонер, мрію про жінку до душі. Однак такої не бачив навіть у снах. Чи можна замовити такий сон, щоб побачити суджену?

Олександр, 36 років, Бородянський р-н Київської обл."

Найкраще в такому випадку не гадати. Одна літня жінка говорила моєму знайомому, який у свої 32 не був одружений: "Петрику, підіть у відпустку, киньте роботу й займіться пошуком нареченої". Порада принесла успіх. Може, скористаєтеся?

Зараз ви читаєте новину «Риба сниться до вагітності або обману». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути