четвер, 08 листопада 2007 17:11

Риба сниться до прибутку, вагітності, заміжжя

 

"Мені наснився сон, що ловлю рибу у ставку. Ногами стою у воді по кісточки. Поруч зі мною ловить ще хтось із близьких, але його обличчя я не бачу. Рибу ловлю на вудочку. Ловиться лише маленька, я знімаю її з гачка й кидаю назад, у воду. Та вона не топиться, а спливає і тримається купи: з неї утворюється коло із кількох рибин. Той, хто стоїть поруч, не спіймав жодної рибини.

Олександра, 25 р., м. Київ".

Дива тут нема. Сон може мати кілька значень. Якщо ви незаміжня, то нарешті "коло замкнеться": вийдете заміж за того, хто, на відміну від вас, чекає на велику "рибоньку". Можете завагітніти від свого начальника, колеги по роботі чи випадкового знайомого. З іншого боку, ви не зовсім задоволені своєю роботою з невеликою зарплатнею, боїтеся контролю. Та в умовах не досить жорсткої конкуренції сподіваєтеся на більші успіхи, прибутки.

Нещодавно мені наснився син Віктора Януковича

"Нещодавно мені наснився син Віктора Януковича — Віктор. Наче йдемо до його машини. Зима. Навкруги кучугури снігу, протоптана вузька стежка. Віктор іде попереду, не оглядається, він дуже високий, робить великі кроки. Я позаду нього зашпортуюся в сніг, падаю. Серджуся, що він не подає мені руки й не озирається. Ми йдемо стежкою, яка веде від університету, де я навчалася. Машина Януковича стоїть на дорозі, я її не бачу, та знаю, що це чорний джип. Дуже поспішаю. Хочу, щоб він узяв мене в машину, бо на вулиці мороз.

Марина, 23 р., м.Чернівці".

Значення сну майже те саме: думки про заміжжя, потреба любові, душевного тепла. Ваш ідеал, швидше всього, недосяжний, бо ви в снігах, у білому, він — у чорному. Той, про кого ви пишете, не озираючись іде до своєї "чорноти". Мабуть, син Віктор повернеться з політики до бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Риба сниться до прибутку, вагітності, заміжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути