пʼятниця, 28 вересня 2012 05:30

"Наближається клубок павутиння"

"Живу з дітьми, сином і невісткою, — пише Марія Василівна, 69 років. — Діти сплять у хаті, а я на кухні. Раз прийшла до нас сусідка і каже, що в неї не стало чорної курки. Вона знайшла схожу курку між нашими, невістка зловила її та віддала. Пройшло кілька днів, повертає сусідка курку, бо то виявляється не її. Після цього у мене на кухні завівся нечистий. Під ранок мені стає важко спати, розплющую очі, а до мене наближається клубок павутиння".

Лист коментує біоенергетик Мирослав Олійник, 48 років:

— Сусідка поробила вам на сварки. Курку, яку повернула вона, краще зарубати. Не вживайте у їжу її яйця і м'ясо самі, і не давайте комусь. Закопайте за межами подвір'я.

"Внук шість років живе за кордоном, — починає лист одеситка Наталія Євгенівна, 72 роки. — Коли дзвонить мені, каже, що в нього все добре. Йому 26 років, але сім'єю не обзавівся. Вчора мені подзвонив його бос і сповістив нам страшну правду. Просить забрати внука в Україну, бо пропадає. Він роботу прогулює, пиячить, ходить у казино. Друзів не має, бо до всіх ставиться зверхньо. Але в Україну дитина вертатися не хоче, а впливу на нього я не маю".

Надсилає фотографію кароокого брюнета у білій футболці. Знімок сканує рукою столичний біоенергетик Мирослав Олійник:

— Син попав у погану компанію. Весь заробіток у нього забирають азартні ігри. Бачу, що повернеться в Україну, але ненадовго. Скоро знову виїде за кордон. Там створить сім'ю після 30 років.

Зараз ви читаєте новину «"Наближається клубок павутиння"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути