четвер, 16 серпня 2007 17:20

Подкопаєву привітали Янукович і Ахметов

  Лілія Подкопаєва любить польові квіти
Лілія Подкопаєва любить польові квіти

15 серпня олімпійській чемпіонці з гімнастики Лілії Подкопаєвій виповнилося 29 років. 36-річний чоловік, бізнесмен Тимофій Нагорний, запросив її до київського ресторану "Сейф". Пара прийшла  туди лише вдвох. Від закладу іменинниці подарували торт.

— Ми взяли по бокалу вина, — розповідає Нагорний "ГПУ". — Більше нічого не замовляли. Вживаємо лише корисну їжу і не переїдаємо.

Розповідає, що його дружину привітав прем"єр-міністр Віктор Янукович.

— Про це нам розказала по телефону її мама Людмила Володимирівна. Бо ми з Лілею зранку поїхали в магазин купувати дітям коврик.  Бізнесмен Ринат Ахметов привітав дружину по телефону. Не знаю, що побажав, але Ліля після розмови з ним повеселішала. А боксер Віталій Кличко проспівав їй у слухавку англійською "Хеппі бьоздей ту ю". Ліля сміялася. Казала, що в нього гарний голос і йому треба йти у співаки.

Директор "Торгово-промислової палати" Віталій Джулинський прислав іменинниці букет із 99 троянд. А сам Нагорний вручив їй невеличкий букетик із польових квітів. Каже, його дружина найбільше любить маленькі квіти.

Завтра Лілія Подкопаєва збирається на вечірку.

— Поїдемо на дачу одного з політиків. Якого, казати не буду. Це дуже відома людина, — каже Тимофій Нагорний. — Там відзначатимемо одразу три дні народження: Лілі, її подруги плавчихи Яни Клочкової, якій 7 серпня виповнилося 25 років, і боксера Володимира Вірчиса, йому в суботу буде 34.

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєву привітали Янукович і Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути