Ексклюзиви
четвер, 15 травня 2008 19:21

Після молитви не можна казати "амінь"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мені 41 рік. Я незаміжня і ніколи не була чомусь, — пише Ганна Василівна зі Львівської області. — Здається, що відчуття одинокої людини у мене є ще з дитинства. Я чомусь усіх сторонюся. При спілкуванні з людьми у мене наче нервовий тік пробігає по тілу. Від розмови стараюся скоріше позбавитися. А з мужчиною моя боязнь проявляється ще гостріше, я ладна тікати. Таке враження, що наді мною є якийсь порок".

— У неї в роду є сильна чорна магія, мабуть, хтось займався чаклунством, — зауважує київський біоенергетик Наталя Федорчук, 56 років. — Я бачу дерев"яний будинок, — водить рукою над листом. — У ньому жінка в хустині. Вона варить сухе зілля й отруту, робить привороти й аборти. Вона шкодила людям і тваринам. Усі її дуже боялися, вона мала велику силу і була страшна, як ураган. А пані Ганна несе карму цієї жінки, тому вона всіх боїться і тремтить. Я бачу, як Ганна стоїть ногами в тазику із брудом, де повзають мікроби, жаби і змії. Жінка не може сама вийти з тазика. І як би вона не хотіла вийти заміж чи бути ближче до людей — зло прапрабабусі тримає її. Ганні раджу протирати ноги оцтом, парити їх у шавлії та робити масаж. Ще треба багато молитися, можна при молитві дивитися на вогонь. Він оберігатиме від злої сили. Раджу звернутися до цілительки, щоб зняла із неї карму. Сама вона справитися не зможе.


"Я відчуваю, що в мене може бути нервовий зрив, — пише Олександра з міста Хмільник Вінницької області. — Я кілька разів була замужем, маю три доньки від різних чоловіків. Коли сходилася з чоловіком,  думала, що назавжди, але проходило три роки — і все. Вийшла заміж за вдівця. Прожили 4,5 роки. Він помер при загадкових обставинах. Потім зустріла засудженого. Їздила до нього в колонію, закохалася. Планували жити разом. Він дуже уважний і хороший. Потім поїхав  провідати свою маму і зник. Тепер я не знаходжу собі місця, не можу їсти. У селі мене всі люблять і поважають. Працюю листоношею. Жінки кажуть, що я дуже добра, але немає талану. Прошу поради, чому мені так недобре в житті?"

Вона розповніла, голова розпухла

— Тут бачу чужу заздрість, — зазначає Наталя Федорчук. — Біля Олександри живе дуже заздрісна жінка, яка володіє поганою енергією і посилає її у дах. Бачу, що будинок накритий "чорним" дахом. Уночі та заздрісна жінка живиться енергією Олександри і сміється. Хто саме ця жінка — сказати не можу. Є чимало людей-вампірів, які наповнюють свій внутрішній світ енергією інших людей. А ті мучаться і страждають. Раджу звернутися до цілительки.

Пані Олександрі треба і самій молитися вдома. Молитва — це енергія, у яку треба включитися, як в електричну мережу. Саме тому на іконі Ісус тримає вгору два пальці. Молитися треба не менше години. Що більше жінка молитиметься, то буде сильнішою. Не раджу молитися до образів. На кожній іконі обличчя Ісуса малюють різне, а він же був один. Під час молитви треба звертатися до сонця і неба. Після молитви не можна казати "амінь". Амен — це ім"я князя пітьми. Коли людина каже "амінь", князь пітьми забирає енергію, яку дав їй Бог,  молитва не допомагає.

Є випадки, коли люди доходять до самогубства. А потім їхні душі опускаються в туалетні ями, —запевняє целителька. — Там живуть і мучаться. Нещодавно до мене прийшла жінка. Із чоловіком вона прожила шість років, у них не було дітей. Жінка стала дуже дратівлива, не могла на людей дивитися. Хотіла повіситися, плакала. Вона розповніла, голова розпухла. У її тілі я побачила туалетну яму. Звідти показався її батько, який колись повісився. Ми вдвох довго молилися. Жінка одужала і народила доньку. Але звільнити можна не кожну людину. Одні несуть чужу карму, другі самі творили зло, і тепер воно повертається бумерангом. Часто кажуть, що цілителі не допомагають. Отже, Бог не дав сили, щоб допомогти. Я раджу таким людям просити пробачення у людей, яких образили.

Зараз ви читаєте новину «Після молитви не можна казати "амінь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути