вівторок, 09 грудня 2008 18:34

Петро Порошенко привів близнят на показ мод
7

Вікторія Петрик, лауреатка дитячого
Фото: фото: Наталя ЧУБЕНКО
Модель Маша Жулай вивела на подіум наймолодшу учасницю показу — свою півторарічну доньку Маргариту у хутряній шубці від дизайнера Діани Дорожкіної
Євген Червоненко, перший заступник київського мера, уперше прийшов на показ мод. Його запросила донька Олександра (ліворуч)
Співачка Наталія Валевська після дефіле позувала біля авто ”роллс-ройс”
Продавець ювелірних виробів показує перстень з ластівками

У виставковій залі "АССО Інтернешнл" на просп. Перемоги презентували дорогі автомобілі, мотоцикли, меблі, хутро, прикраси, антикваріат. Виставку назвали "Тріумф розкоші". Дизайнерка Діана Дорожкіна показала 33 моделі вбрання. Їх демонстрували віп-персони та їхні діти.

20-річна Олександра Червоненко, донька першого заступника київського мера, прийшла на вечірку за півгодини. Сідає на край подіуму, застеленого білим хутряним килимом.

— Розкажете, як ви вчилися в Лондоні і за вами батько приїхав на лімузині, — пропонує їй журналістка одного із телеканалів.

— Ні, не буду. Цю історію я розказувала не публічно, просто своїй подружці, — відмовляється Олександра. Увесь вечір вона насуплена.

Ніна після пологів схудла

На сцені донька Євгена Альфредовича дефілює в чорному легкому пальті від Дорожкіної. Унизу та на рукавах воно оздоблене складками гофре, на комірі — червоним хутром. Червоненко прийшов на показ мод із дружиною Ніною. Сідають у першому ряду. Ніна після пологів схудла (15 квітня народила сина Альфреда. — "ГПУ"). Коли донька виходить на подіум, Червоненко дарує їй жовту троянду. Квіти роздавали всім гостям при вході.

— Я вперше на показі мод, і я обалдів, — каже Червоненко. — Радий, що донька мене покликала. У нашій у країні жінки інколи спонукають чоловіків на подвиги. Я все життя займаюся видами спорту, де смерть і реанімація поруч. Це ще гірше, ніж будь-яка криза. Але із такими жінками кризу ми переживемо.

Дружина народного депутата-"регіонала" Анатолія Кінаха — Марина, 47 років, іде сценою в чорній сукні. На шиї — довге червоне коралове намисто, такого ж кольору блискучі чобітки. Сіро-червоне пальто розстебнуте, у руках — червоний пасок. Жінка крокує впевнено, усміхається. Їй гучно аплодують.

Голова ради Нацбанку 43-річний Петро Порошенко цілує 6-річного сина Михайла та 8-річних двійнят Олександру та Євгенію. Поруч із його дітьми стоїть Вікторія Петрик. На дитячому Євробаченні на Кіпрі дівчинка посіла друге місце. Діти Порошенка й Вікторія позували у вбранні від Дорожкіної.

— Я теж хотів би, але я не дуже схожий на модель, — каже Порошенко.

— А мені подобається надягати мамині туфлі із каблуками, — вигукує Олександра.

— А мені — із самою великою платформою, — перебиває її сестра.

— Я тоже хочу на каблуках, — вередує син Михайло.

25-річна співачка Наталя Валевська біля чорного "ролс-ройсу" позує для фотографів. Вона в червоно-сріблястій сукні від Дорожкіної. Тугий корсет передавлює жінці груди. Наталя поправляє його.

— По подіумі ходити боюся, аж ноги трусяться, — каже співачка. — Сьогодні спеціально розвідала, яке покриття, щоб не спіткнутися. Діана попросила зняти всі аксесуари, — дивиться на праву руку. — Мусила і діамантове колечко, яке чоловік подарував. Воно в мене замість обручки. На зйомках кліпу "Без тебе" віддала потримати обручку своєму знайомому. У кінці зйомок він сказав, що загубив її. Із чоловіком у нас були однакові обручки — із рожевого і жовтого золота. Замовляли в ювеліра.

Після показу телеведуча Тетяна Рамус, 28 років, дає інтерв"ю. Її чоловік, бізнесмен Ігор Воронов, чекає жінку біля виходу. Каже, що не знає, чи жилетка, яку показувала, — її власна річ.

— У Тані від Дорожкіної точно є якісь корсети і шубки. Усього дружининого гардеробу не знаю. Він у неї окремо, стараюся туди не заходити. За площею він більший, ніж квартира, в якій ми починали жити, — Воронов поглядає на машини.

— Дружині приглядаєте? — цікавлюся.

— Ну, у мене вже є "роллс-ройс", але про це не треба писати.


Зараз ви читаєте новину «Петро Порошенко привів близнят на показ мод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути