пʼятниця, 28 грудня 2018 07:35

Павло Розенко схуд на 30 кілограмів

— Комментариев я не даю. Мне до сих пор больно говорить на эту тему, — каже Оксана Розенко про розлучення з чоловіком — віце-прем'єр-міністром 48-річним Павлом ­РОЗЕНКОМ.

Подружжя прожило у шлюбі понад 20 ­років. Мають дітей — двійнят 19-річних Анастасію та Ярослава. Подробиць про розлучення уни­кають.

— Ми з Оксаною розійшлися, але я не хочу говорити про це, — каже Павло Розенко.

Він зустрічається з телеведучою Оленою-­Христиною Лебідь, 39 років. Уперше разом з'явилися на світській вечірці в листопаді. Тоді й розповіли про стосунки.

— Ми познайомилися в соціальній ­мережі "Фейс­бук", — говорить Лебідь. — Я ­виставила пост про повітряні кульки й розмістила красиву фотографію. Павло Розенко її прокоментував. Я йому одразу написала: "А ви справжній?" У мережі спілкувалися майже місяць. Виявилося, що він нестандартний і феноменальний чоловік. За два тижні зрозуміла, що не можу без нього і хвилини. Руки постійно тягнулися до телефона. Зціплювала зуби, щоб стриматися.

Після знайомства з телеведучою Павло Розенко схуд на 30 кг. Дотримувався спеціальної ­дієти, каже.

Олена-Христина Лебідь веде на "Новому каналі" програму "Аферисти в мережі". Захоплюється парашутним спортом. Разом із Павлом Розенком ходять у кіно та відвідують музеї.

— Наші стосунки розвиваються, — каже віце-­прем'єр-міністр. — А що буде далі, ми ще самі не знаємо.

Оксана Розенко поки що ні з ким не зустрічається. У "Фейсбуку" виставляє фото з подругами. З ними п'є чай, ходить у кіно й на концерти.

Зараз ви читаєте новину «Павло Розенко схуд на 30 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути