четвер, 03 січня 2008 17:35

Од відьми не треба тікати

 

Пані Любомира з Івано-Франківщини занепокоєна поведінкою своєї доньки: "Вона змалечку любила танцювати. Ходила у гуртки, мріяла вивчити всі танці світу. Але після закінчення школи доньку наче підмінили — про танці не хоче і чути. Коли інші танцюють, намагається залишити кімнату. А якщо її наполегливо запрошують, то поводить себе так невпевнено і незграбно, ніби не вміє танцювати взагалі. Окрім того, раніше вона була веселою і компанійською, а тепер замкнулася у собі. Весь час сумна, намагається не спілкуватися з однолітками, особливо з хлопцями".

Пані Любомиро, на вашу дочку від заздрощів були зроблені свідомі біоенерговпливи, тобто порчі. Вона знаходиться ніби у замкненому просторі з повністю зруйнованим енергообміном. Це викликає байдужість до усього, сум, замкненість. Її ноги зав"язані такими вузлами, що не лише танцювати — ходити важко. Дівчині треба відкоригувати біоенергоінформаційну систему. Тоді вона і повеселішає, і затанцює.


"Як мені боротися з сусідкою-відьмою? — запитує у листі до редакції пан Олександр зі Львівщини. — Може, поміняти місце проживання?".

"Ми живемо у невеликому містечку. Кажуть, що у нас багато відьом. Як їх відрізнити від інших людей?" — цікавиться пані Олена з Київщини.

Її ноги зав"язані такими вузлами, що не лише танцювати — ходити важко

"Ви пишете, що порча – це енергетична структура, — це з листа пана Андрія з Полтавщини. — Як вона робиться і як боротися з цим злом?".

Такі питання цікавлять багатьох. Молодий столичний журналіст Володимир у пошуках цікавого матеріалу цілеспрямовано знайомився з людьми, про яких ходили чутки як про відьом, як про таких, які "щось знають". Він був здоровий, сильний, узимку купався у Дніпрі. Нині — інвалід, пересувається на милицях. Так він заплатив за зухвалість і нерозуміння проявів Тонкого світу.

Обдаровані баченням Тонкого світу люди дуже різні. Одні роблять добро, інші — зло. Хтось із них наводить порчі, а хтось — знімає їх. До речі, порчі у більшості випадків робляться не з власної ініціативи, а на замовлення інших людей. Тому боротися треба насамперед не з відьмами, а з власними негативними емоціями та думками. Буває, хочеться комусь помститися. При цьому ми забуваємо, що основний енергетичний закон — закон бумеранга. Раніше чи пізніше нам повертається усе те, що робимо і бажаємо іншим.

Так звані відьми від пересічного громадянина фізично нічим не відрізняються. Вважається, що чорні очі мають енергетичну силу. Але сила не в кольорі очей, а в енергії, яку вони випромінюють.

Навіть якщо у пана Олександра сусідка дійсно відьма, не треба від неї тікати. До того ж вона не випадково його сусідка. Як усе у світі не випадково. В іншому місці може бути ще сильніша відьма, і не одна. Негативним учинкам, емоціям і думкам сусідки треба протидіяти позитивними. Або взагалі не помічати її.



Від редакції. Якщо з вами чи з вашими рідними, знайомими траплялися схожі випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це до редакції "Газети по-українськи". Наталія Сапа дасть пораду.

Зараз ви читаєте новину «Од відьми не треба тікати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути