пʼятниця, 13 листопада 2009 07:33

Онук Віктора Януковича може стати поетом
6

Співачка Анастасія Приходько  на четвертому місяці вагітності виконує пісню ”Мама” на шоу ”95 квартал” на каналі ”Інтер”
Фото: фото: Наталія ЧУБЕНКО
Невістка Віктора Януковича Ольга народить у березні-квітні
Невістка президента Віктора Ющенка Єлизавета поправилася у талії і почала носити сарафани
”Регіоналка” Олена Лукаш завагітніла через п’ять місяців після перших пологів
Актриса і телеведуча Сніжана Єгорова вагітна четвертою дитиною

10 листопада учасницю конкурсу Євробачення Анастасію Приходько, 22 роки, знудило на концерті студії "95 квартал" у палаці "Україна". Співачка на четвертому місяці вагітності.

— Вона заспівала дві пісні. На другій голос почав тремтіти, — розповідає киянка Ольга Даниленко, 24 роки. На концерті вона сиділа в другому ряду. — Настя зблідла і широкими кроками пішла за куліси.

— За Настею приглядають лікарі, — каже продюсер співачки Ігор Гончаренко. — Вона часто страждає на токсикоз. Концертів поки що не скасовуємо. Стараємося вибирати програми, де Настя співає одну-дві пісні, щоб не перевтомлювати її. У декрет планує піти на останніх тижнях вагітності.

Анастасія Приходько народжуватиме у березні 2010-го.

— Я планувала стати мамою років у 35. Але закохалася і зрозуміла, що хочу сім"ю, дітей, — розказує співачка. — Мама розплакалася, коли почула, що чекаю дитину. Вона мріє про онучку, а я хочу  сина. Якщо буде дівчинка — назву Наріною, хлопчика — Лукою.

Наречений, 24-річний Нурик, на концерт не прийшов. Вони планують одружитися у квітні 2010-го.

У лютому-квітні матерями готуються стати співачка Віра Брежнєва, актриса Сніжана Єгорова, "Міс Україна 2008" Ірина Журавська, народні депутатки Олена Лукаш та Ірина Геращенко,  невістки Віктора Ющенка і Віктора Януковича — Єлизавета й Ольга.

— Невестка сказала мне по большому секрету, что это будет внук, — говорить лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Кажуть, його син Віктор зараз за кордоном, має там кілька ділових зустрічей. 24-річну дружину Ольгу залишив у Києві. Друзі розповідають, що шлюб змінив молодшого Януковича. Він розповнів, на вечірки ходить нечасто. Одружився 1 серпня. Дитина з"явиться на світ у березні-квітні. 

У березні може стати матір"ю Єлизавета Ющенко, 24 роки. Із Андрієм, сином президента, вона побралася 30 липня. Медовий місяць провели на Сейшелах. Після повернення Єлизавета поправилася у талії і почала носити широкі сарафани.

Вагітна також нардепка-"нунсівка" Ірина Геращенко, 38 років. Кажуть, вона на другій половині терміну. На четвертому місяці 19-річна Ірина Журавська, племінниця і хрещениця столичного віце-мера Віталія Журавського. Невдовзі вона збирається взяти шлюб із столичним ресторатором Миколою Тищенком.

32-річна "регіоналка" Олена Лукаш готується до пологів у лютому. 19 грудня вона народила доньку Марію, вдруге завагітніла за п"ять місяців. Кандидат у президенти Віктор Янукович зробив її своєю уповноваженою в Центрвиборчкомі. Перший тур виборів має відбутися 17 січня, другий — 7 лютого.

— Мабуть, вона розрахувала свої сили і не потребуватиме допомоги, — каже політолог Володимир Фесенко. — Янукович її дуже поважає. Якщо перед другим туром Лукаш потрапить до пологового будинку, у Партії регіонів  її якось підстрахують.

— Діти, народжені в лютому 2010-го, не матимуть проблем із грошима, — стверджує харківський астролог Олена Максимова, 42 роки. — Вони будуть реалістами. Все життя експериментуватимуть, але яскравої політичної кар"єри не зроблять. У березні народяться люди з тонким смаком, яким подобається жити зручно і комфортно. Вони не відмовлятимуть собі ні в чому. У квітні з"являтимуться на світ кар"єристи, серед них буде багато політиків. Хто народиться з 5 по 15 квітня, стане поетом.

Карла Саркозі ховається на віллі в матері

Французький бізнесмен Жак Сеґуль поширив чутки, що перша леді Франції Карла Бруні, 41 рік,  вагітна. Він звів екс-модель із президентом Ніколя Саркозі.

— Ніколя і Карла хочуть дитину. Як і кожна пара,  вони прагнуть мати повноцінну сім"ю. Президентові 54 роки. Саме вдалий час, щоб завести дитину, бо надалі може бути пізно. Та й Карлі вже 41 рік. Народжувати після 40 — не те саме, що у 25. Вагітна Карла перебралася на віллу до своєї матері. Вона багато відпочиває, ходить на прогулянки, — каже він.

Зараз ви читаєте новину «Онук Віктора Януковича може стати поетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути