середа, 17 жовтня 2018 00:05

Олександра Щербака шукали 10 днів

– 14 вересня я пішов на роботу, а Саша залишився у квартирі. Коли повернувся, вдома сина не було. Подзвонив, але він не відповідав. Забив на сполох, бо раніше такого не траплялося, — розповідає Ігор ЩЕРБАК, 60 років, з Чернігова. 14 вересня зник його син 28-річний Олександр ЩЕРБАК. Через 10 днів його знайшли мертвим у штучній греблі Десни на околиці міста.

Олександр Щербак працював на місцевому підприємстві "Інтеко-пласт". У серпні з роботи звільнився. Познайомився з місцевими каскадерами і почав вести відеоблог. Стрибав із парашутом, лазив по мостах і висотках. Усе знімав на відео.

— Після зникнення сина відразу звернувся у поліцію, — продовжує Ігор. — Разом із донькою Оксаною розмістили оголошення у соціальних мережах. На них відгукувалися лише шахраї. Казали: "Дайте п'ять тисяч гривень, і ми знайдемо вашого сина". Олександра Щербака знайшли 24 вересня. Його тіло виявив сторож місцевої бази відпочинку.

— У тому місці востаннє бачили Сашу живим, каже Ігор Щербак. — Розповідають, що він знімав на камеру природу. Серйозних ушкоджень на тілі не було, та з води Сашу дістали лише у джинсах. Верхнього одягу, взуття та камери при ньому не було. Причину смерті повинна встановити повторна експертиза. Під час першої визначити не змогли.

Олександра Щербака поховали на місцевому кладовищі. Власної родини не мав.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Щербака шукали 10 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути