середа, 20 червня 2007 15:29

Ніколь Кідман виповнилося 40 років

Автор: фото: REUTERS/Luke Macgregor
  Актриса Ніколь Кідман на європейській прем’єрі фільму ”Роби ноги” в Лондоні. 26 листопада 2006 року
Актриса Ніколь Кідман на європейській прем’єрі фільму ”Роби ноги” в Лондоні. 26 листопада 2006 року

20 червня голлівудській акторці Ніколь Кідман виповнилося 40 років.

Актриса народилася на Гаваях у родині біохіміка та вчительки. Була незапланованою дитиною. Мати Джейніл Макнейл, затята феміністка, не збиралася народжувати. Лікарі сказали Джейніл, що в неї буде хлопчик. Вона придумала йому ім"я — Нік, яке потім трансформувала в Ніколь.

Вихованням доньки займався батько Ентоні Кідман. У 13 років Ніколь заявила, що буде актрисою. Мати сказала, що це станеться через її труп. На це майбутня зірка відповіла: "Та пішли ви!". Після деяких вагань Джейніл дозволила доньці займатися акторською майстерністю і навіть назвала її "справжньою феміністкою, яка може за себе постояти".

Акторська гра принесла Ніколь славу, гроші та кохання. 1990 року Кідман грала кохану Тома Круза у фільмі "Дні грому". Під час зйомок вони закохалися і 1991-го одружилися. Акторка мріяла про дітей, однак лікарі сказали, що Том безплідний. Після невдалих спроб завагітніти й лікування чоловіка Ніколь узяла з притулку прийомних дітей Ізабеллу та темношкірого Коннора. Коли 2001 року Кідман таки вдалося завагітніти, Круз подав на розлучення. Від стресу в Ніколь стався викидень.

Розлучення з чоловіком не завадило кар"єрі Кідман. 2002-го вона знялася у фільмі "Години", за який отримала премію "Оскар". Влаштувалося й особисте життя зірки. 2005 року вона вийшла заміж за 40-річного музиканта Кейта Урбана.

— Я щаслива, — каже Ніколь. — Тяжко лише, коли чоловік іде в запій. Однак таке буває нечасто. Я хочу мати з Кейтом спільних дітей. Часом уявляю себе на острові Фіджі. Я йду берегом у просторій сукні з розпущеним волоссям, а навколо мене багато дітей — маленькі, старші, зовсім дорослі, — ділиться мріями Кідман.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман виповнилося 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути