середа, 14 травня 2008 16:02

"НеАнгелам" на дворіччя подарували стриптизера (ФОТО)

Український дует "НеАнгели" відзначив дворіччя. Гостей запросили до столичного ресторану "О"Панас" на закриту вечірку в українському стилі.

Біля входу жінка у вишиваній сукні пропонує чарку горілки та огірок. "НеАнгели" — руда Слава, 24 роки, та чорнява 23-річна Віка — зустрічають гостей на другому поверсі ресторану. Обидві — у вишиванках та спідницях. У коси вплетені стрічки. Білявка в чорному костюмі дарує їм білий бюстгальтер шостого розміру.

— Ой, куда нам такой! — хапається за груди Слава. — Буду в нем, как Верка Сердючка.

24-річний співак Василь Бондарчук шепоче дівчатам, що прийшов без подарунка.

— До ранку малював картину для вас, — каже. — Але краще принесу її завтра в офіс. На малюнку — русалка, підводний світ. У мене вдома купа картин назбиралася.

Гостей пригощають варениками зі шкварками, голубцями, овочами. На столах — горілка й узвар. Співак Андрій Кіше, 32 роки, заводить до залу стриптизера. Каже, що це його подарунок. Стриптизер запрошує до танцю "НеАнгелів".

— Я так смущаюсь, — ніяковіє Віка. — Иди лучше к Славе, она это больше любит.

Київський діджей 22-річний Діма Матросов тягне сходами двометровий надувний фалоімітатор.

— Іншого подарунка "НеАнгелам" не уявляв, вони ж не відмовляться, — говорить. — Ледве в машину впхав, довелося доплачувати таксистові. Надував, доки їхав з Оболоні до центру.

Запевняє, що з "НеАнгелами" лише дружить.

— Мені роман із Іриною Білик приписували, — хвалиться Матросов. — Ми часто відпочиваємо разом, вечеряємо. Але я добре знаю Діму Дікусара (чоловік Білик — "ГПУ"), тому з Ірою в нас роману не може бути. Я поки що без дівчини. Аж шкода — такий хлопець! — демонструє накачані м"язи.

За столик сідають співачка із групи "Арктика" 25-річна Ольга Горбачова та бізнесмен Олексій Савченко. Подейкують, нещодавно вони закрутили роман. Цікавлюся в Ольги, чи це правда.

— Льоша — галантний чоловік, уміє робити подарунки, — нехотя відповідає Горбачова. — Але про стосунки не розповідатиму. Подивіться краще, яка в мене сукня, — береться за краї барвистого балахона. — Позичила в Алли Пугачової.

Кажуть, що Ольга переїхала жити до подруги Ірини Білик. Мовляв, та взялася лікувати "Арктику" від депресії через сварку з колишнім чоловіком, продюсером Юрієм Нікітіним.

— В Іри не живу, — відмахується Горбачова. — Ми лише їздили в Єгипет на тиждень. Відпочили, трохи погладшали. Іра з чоловіком Дімою придивлялися там будинок. Здається, якусь віллу вподобали. За рік її добудують. Іра хоче, щоби там обов"язково був великий білий рояль. Якщо купить житло і запросить, із задоволенням переберуся до неї.

Незадовго до півночі "НеАнгели" влаштовують караоке — пропонують гостям співати їхні пісні, перекладені українською.

— "Юро, гуд бай! Юро, пробач! Я вже іду, ти тільки не плач", — виспівують у мікрофон Віка та Василь Бондарчук. Співачка неправильно ставить наголос у словах, чоловік виправляє її.

— Та пішов ти! — лютує Віка.

— Бідна Слава, як вона тебе терпить? — дивується Бондарчук.

— Того ми і сваримося щодня, — тихо додає Слава. — Ще хіба до рукоприкладства не доходило.

Зараз ви читаєте новину «"НеАнгелам" на дворіччя подарували стриптизера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути