вівторок, 20 серпня 2019 06:16

Наталія Биткіна чотири дні була в реанімації

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.facebook.com
  Одеситка Наталія Биткіна працювала вчителькою початкових класів. У дорожньо-транспортну пригоду потрапила дорогою з відпочинку
Одеситка Наталія Биткіна працювала вчителькою початкових класів. У дорожньо-транспортну пригоду потрапила дорогою з відпочинку

В Одесі попрощалися із вчителькою 42-річною Наталією БИТКІНОЮ. Померла в лікарні після ДТП.

— Наталія Валеріївна поверталася з відпочинку із чоловіком, донькою та її нареченим, — розповідають в Одеській школі №118. Тут жінка працювала вчителькою початкових класів. — За кермом був майбутній зять. Біля села Великий Дальник на зустрічну смугу виїхав бус і зіткнувся з легковиком. Машина перетворилася на купу брухту. Рятувальники змогли дістати пасажирів лише після того, як розрізали дах. Наталія Валеріївна постраждала найбільше. До лікарні її забрали в комі. До тями так і не прийшла. Померла на четвертий день.

Донька Наталії Биткіної 19-річна Тетяна перебуває у лікарні. Її життю нічого не загрожує. Її наречений Арсен Кольчик, 20 років, помер на місці.

— Після ДТП водій мікроавтобуса бігав і кричав, що він в усьому винен, — каже колега Наталія Єфімова. — А тепер намагається уникнути відповідальності.

Наталія Биткіна закінчила Південно­український національний педагогічний університет ім. Костянтина Ушинського. У школі працювала 20 років.

— Наталія — вчитель від Бога і за покликанням душі, — каже Єфімова. — Вона була другою мамою для дітей і товаришем для їхніх батьків. Роботу любила. Цього року планувала взяти перший клас.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Биткіна чотири дні була в реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути