Ексклюзиви
неділя, 11 грудня 2011 10:51

Нареченій обирають туфлі під колір краватки нареченого

У чернівецькому концерт-холі "Імперіал" показали колекцію весільних нарядів "Любов у маленькому місті". На подіум у весільних сукнях вийшли 200 моделей. До колекції увійшли вбрання 2011-го, які будуть актуальні в наступному сезоні, і лінія "Де люкс 2012", сукні з якої можна придбати наступного року.

— Любов — двигун нашого бізнесу, як грубо це не звучало би, — каже 38-річний Марін Гуралюк, дизайнер, власник весільної марки "Maксима". — Модною є модель плаття "рибка", яка візуально зменшує талію і збільшує груди. Така сукня приховує всі недоліки фігури. Плаття з обшитими бантами і дорогоцінним камінням корсетами пасуватимуть жінкам із модельними параметрами. На піку моди пишні сукні з корсетом, криноліном, бантами. Вони перетворять наречену в казкову принцесу.

У показі взяли участь 69 весільних салонів з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Молдови, Румунії та Польщі.

— Білоруски і росіянки купують пишні сукні, бо тільки в них почуваються королевами, — розповідає київська стилістка Аліна Левицька, 31 рік. — Українкам подобаються приталені або в міру пишні з завищеною талією. Польки люблять, щоб усе блищало. Для них обшиваємо сукні камінням Сваровські та паєтками. Румунки купують розшиті стразами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весільного танку навчать за 100 гривень

Запрошує у власний весільний магазин на Оболоні. Там двоє продавців і охоронець під 2 м ростом.

— Відколи почався піст, у день приходять по двоє-троє покупців. Заміж зараз ідуть тільки ті, кого припре. Люблю працювати з вагітними нареченими. По-моєму, їм байдуже, як вони виглядатимуть. Свадьба для них — лише формальність.

На журнальному столику лежить буклет "Для беременных невест".

— Уже пройшов той період, коли вагітні на весіллях ховали животи під бантами, мішкуватими накидками, кринолінами та складками. Раз приходить вагітна клієнтка на п'ятому місяці. Її мама просить вибрати плаття, якому в дівчини не буде живота, але збережеться осина талія. Нащо приховувати своє цікаве положення? Усі родичі й так здогадуються, чого так швидко молоді грають весілля. Вберіться в пишну сукню з завищеною талією, відмовтеся від корсета або затягуйте його тільки наполовину. Тоді вагітна виглядатиме жіночно і сексуально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весільні сукні-рибки приховають недоліки фігури

Пропонує нареченим 2012 року обирати короткі сукні з завищеною талією.

— Дівчата на власному весіллі часто бачать навколо себе "близнюків" — у РАЦСах великих міст майже кожне п'яте плаття повторюється. А короткі весільні сукні виглядають скоріше як виняток із правил. Їх найчастіше замовляють на скромні весілля, які святкують у сімейному колі або з друзями. У короткому платті наречена почувається розкутіше — їй зручно танцювати, сидіти, ходити і дихати. Писк моди — плаття з мереживними вставками на спині й рукавах. За це треба подякувати Кейт Міддлтон, дружині британського принца.

На вішаках — сукні від 2 до 15 тис. грн.

— Українці бояться експериментувати з кольорами. Моя знайома брала шлюб у червоному платті. Усі родичі з боку нареченого перешіптувалися, що вона розлучена, бо тільки вони вбираються на весілля в червоне. Не треба ігнорувати теплих пастельних відтінків: від персикового, рожевого і карамельного, до кольорів шампанського та слонової кістки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До весілля готуються три місяці

Замість фати можна використати вуаль.

— Непокрита голова, як в американців, у нас не приживеться ніколи. Нарешті дівчата перестали одягати незграбні білі туфлі. Нащо купувати страшне, але біле, якщо під весільне вбрання можна взути червоні, кавові або рожеві. Якщо такого ж кольору буде краватка в нареченого, ваша пара буде наймоднішою в РАЦСі.

Перед весіллям не можна худнути і сваритися

— Одна дівчина з великими грудьми і широкими стегнами хотіла влізти в сукню-"рибку" на два розміри меншу, — пригадує Аліна Левицька. — Кажу їй, що вона замала, а дівчина пре на себе: нічого, я до весілля схудну, вже сіла на дієту. Нареченим худнути не можна. Будуть мати сіро-зелене обличчя, обвислий живіт. Першими худнуть груди. Сукні без бретельок не буде на чому триматися. Не намагайтеся зробити з себе ту, якою не є насправді. Від дієти станете нервовою, сварливою, зіпсуєте свято собі й нареченому.

 

Зараз ви читаєте новину «Нареченій обирають туфлі під колір краватки нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути