Ексклюзиви
четвер, 24 листопада 2011 13:43

Весільні сукні-рибки приховають недоліки фігури
46

У чернівецькому концерт-холі "Імперіал" пройшов показ колекції весільних та вечірніх нарядів 2012 року "Любов у маленькому місті".
"Любов - двигун нашого бізнесу, як грубо би це не звучало. Ми робимо вбрання для найулюбленіших, а нареченої саме такими і є, і робимо їх з любов'ю", - каже власник весільної марки "Maxima" з Чернівців Марін Гуралюк.

На подіумі у весільних сукнях вийшло 200 дівчат. До колекції увійшли бестселери 2011 року, які будуть актуальні в наступному сезоні. Також гості побачили колекцію "De Lux 2012", сукні з якої можна придбати наступного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Онопко по-скромному вийшла заміж

"У показі взяли участь 69 весільних салонів з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Молдови, Румунії та Польщі. Метою показу було не продавати відразу з подіуму, а прийняти замовлення на виконання цих суконь. Справа в тому, що до цього ми відвідували спеціалізовані виставки, робота на яких нас зовсім не влаштовувала. Люди хотіли купити тут і зараз. Ті, хто приходив вранці, встигали побачити все. А ті, хто вставав пізніше, або на другий-третій день, не могли бачити навіть чверті нашої продукції. Якщо до цього додати тисняву, образи що комусь щось не дісталося і базарну роботу, то можна собі уявити наскільки це було незручно. Виставки робляться для того, щоб заявити про себе на ринку. Але ми вже виросли з "цих штанів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весільного танку навчать за 100 гривень

Дизайнер каже, що модною зараз є модель "плаття-рибка", яка візуально зменшує талію і збільшує груди.

"Така сукня приховує усі недоліки фігури. Сукні з обшитими бантиками і дорогоцінним камінням корсетами пасуватимуть дівчатам з ідеальною фігурою. На піку моди пишні сукні для весілля. Тут, як ніколи, доречний корсет, крінолін, дорогі тканини, які перетворять наречену у казкову принцесу".

 

Короткі сукні замовляють на скромні весілля

Київський стиліст Аліна Левицька пропонує нареченим у 2012 році обирати короткі сукні з завищеною талією.

"Дівчата на власному весіллі часто бачать навколо себе близнюків — у РАЦСах великих міст майже кожне п'яте плаття повторюється. А короткі весільні сукні зустрічаються набагато рідше і виглядають скоріше як виняток з правил. Їх найчастіше замовляють на скромні весілля, які святкують у сімейному колі або з друзями. У короткому платті наречена почувається розкутіше. Весілля стає для неї свпражнім святом — зручно танцювати, сидіти, ходити і дихати. Ніякі корсети не тиснуть на живіт і не заважають дихати. Та й ніхто з гостей не наступить на поли плаття".

 

Зараз ви читаєте новину «Весільні сукні-рибки приховають недоліки фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути