вівторок, 15 листопада 2011 13:37

Найдорожчі трусики українки купують на весілля
12

Фото: фото: victoriassecret.com

У Нью-Йорку пройшов показ білизни бренду "Вікторія Сікрет". Трусики з нової колекції "Вікторія Сікрет" коштують від $ 1 тис. Бюстгалтери - від $ 5 тис., пеньюари — від $ 10 тис. Підроблену колекцію можна придбати через інтернет у Києві: комплекти бюстгалтер+білизна тут продають за 300 грн. Фірмового магазину немає. Найближчий — у Москві.

"Більшість думає, що білизна — це тільки труси і бюстгалтер, а це ще й корсети, бікіні, боді, майки, панчохи та пов'язки, пеньюари і халатики. Тільки жіночих трусиків є понад сто видів", - каже київський стиліст Маргарита Соколова

Стрінги і танго уже давно не в моді. "Ці плавки вульгарно оголюють жіночі сідниці, врізаються у шкіру, виставляють на показ вади фігури, які запроста можна приховати. Користуються популярністю трусики-боді і шортики".

Жінкам радить відмовитися від рюшок і бантиків. "У моді білизна з принтами — навіть серйозні шефині можуть носити трусики з мікі-маусами і черепашками. Це додає власниці такої білизни невинності, але не перетворює її на "дитину в літах". Жінка повинна поєднувати у собі красу, скромність, бути спокусливою, але не розпусною. Простота повертається у моду. І простота коштує набагато дорожче за білизну з рюшками та зі штучної тканини".

Українки не звикли носити дорогу білизну. "Наші жінки на білизні постійно економлять. Купують трусики за 10 гривень на ринку і не соромляться цього. Вважають, що все рівно ніхто не побачить, що вони носять під джинсами або спідницею. Найдорожчу білизну українки купують раз в житті — на власне весілля, а згодом заношують її до дір. Чого ж потім нарікати, що чоловік покинув і пішов до коханки? Білизну купуйте, аби вам подобалась. У ній повинні відчувати себе сексуальною, молодою красивою. Секрет дорогої білизни у тому, що вона робить жінку молодшою і стрункішою. Купіть по два комплекти білої і чорної білизни, комплект тілесної — але дорогої, не базарної. Повірте, ваш чоловік це зацінить і самі почуватиметесь комфортніше".

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчі трусики українки купують на весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути