Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2007 17:50

"Міс світу-2007" стала китайська секретарка

Автор: фото: REUTERS/Nir Elias
  Учасниці конкурсу ”Міс світу-2007” вітають китаянку Чжан Цзилінь з перемогою. Конкурс краси завершився 1 грудня в китайському місті Санья
Учасниці конкурсу ”Міс світу-2007” вітають китаянку Чжан Цзилінь з перемогою. Конкурс краси завершився 1 грудня в китайському місті Санья

У китайському місті Санья завершився 57-й конкурс "Міс світу-2007". У ньому взяли участь красуні зі 106 країн. Корону отримала 23-річна китаянка Чжан Цзилінь. Це найвища дівчина серед конкурсанток, її зріст — 182 см. Цзилінь працює секретаркою в одній із пекінських фірм.

— Мене підтримували 1,3 мільярда людей, — сказала дівчина, маючи на увазі населення Китаю. Представниця цієї країни вперше перемогла на конкурсі "Міс світу". Цзилінь отримала $85 тисяч. Віце-міс стала 18-річна представниця Анголи Мікаела Рейс. Третьою була мексиканка Кароліна Моран Гордільо, 19 років.

22-річна українка Ліка Роман з Ужгорода не привезла з Китаю титулів. Та її фігуру визнали однією з 20 найкращих на конкурсі. В Україні дівчині радили трохи погладшати. Вона за три тижні набрала 3 кг. Раніше Ліка працювала перукаркою. Нині закінчує Ужгородську філію Київського славістичного університету міжнародних відносин. До Китаю її супроводжувала екс-дружина міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича Наталя Ворона, 33 роки. Вона  опікується дівчиною.

На конкурсі "Міс світу-2007" не обійшлося без скандалів. До участі не допустили 18-річну представницю Грузії Ніно Лікучеву. Організатори виявили, що вона була заміжня. За умовами конкурсу це заборонено. Лікучева подала в суд, заявивши, що її видали заміж силоміць. Дівчину засудили до двох років умовного ув"язнення за неправдиві свідчення. Замість неї на "Міс світу" поїхала віце-міс Тамуна Немсицверідзе.

Уперше в журі конкурсу була українка — донька екс-президента Леоніда Кучми, голова благодійного фонду "АнтиСНІД" Олена Франчук, 36 років. Її запросила президент конкурсу Джулія Морлі — вдова засновника конкурсу Еріка Морлі, який сім років тому помер. У квітні вона приїздила до Києва. Джулія Морлі зі сцени оголосила, що конкурс "Міс світу-2008" відбудеться в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Міс світу-2007" стала китайська секретарка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути