середа, 25 жовтня 2006 15:52

Міні-міс України Олена Вітка потрапила в автокатастрофу

Автор: фото надане модельним агенством ”Скарлет”, м. Дніпропетровськ
  Олена Вітка їхала на конкурс ”Міні-міс і міні-містер України” з батьками, хореографом і дизайнеркою
Олена Вітка їхала на конкурс ”Міні-міс і міні-містер України” з батьками, хореографом і дизайнеркою

У Києві на конкурсі "Міні-міс і міні-містер України 2006" перемогли 9-річний Ішхан Данелян із Білої Церкви, 12-річний Євген Шпаченко з Овідіополя, 6-річна Аня Кузьменко з Одеси та 9-річна Аліна Івахненко з Полтави. Маленьких міні-міс і міні-містера обирали не за красою, а за талантом й артистичністю.

Заочно почесною міні-міс стала 5-річна Олена Вітка. Дівчинка виграла відбірний тур і стала міні-міс Східної України. Але за два дні до фіналу в Києві Оленка з батьками потрапила в автокатастрофу.

Перед конкурсом дівчатка у фойє фарбують губи, мами фенами сушать їм волосся. Хлопчики в чорних смокінгах і білих "метеликах" грають у квача. Президент конкурсу Наталя Лужецька, 25 років, розповідає "ГПУ", що учасників і батьків поселили в санаторії "Київпастранс", що в Пущі-Водиці під Києвом.

— Вибрали найдешевший, бо за себе кожен платить сам. Спонсорів у нас немає, — розводить руками.

Олена Вітка їхала на конкурс із Дніпропетровська разом із батьками, Олександром і Наталією. У машині з ними були хореограф Вадим Пащеєв та дизайнерка Алла Махоріна. Вів автомобіль Олександр. 20 жовтня о сьомій ранку неподалік Олександрії машина врізалась у автобус. Він стояв на дорозі з вимкненими фарами, був сильний туман.

У неї зламані щелепа та рука, вибиті зуби

— Олена зараз у реанімації дитячої клінічної лікарні в Дніпропетровську, — каже Наталя Лужецька. — У неї закрита черепно-мозкова травма, зламані щелепа та  рука, вибиті зуби. У Вадима Пащеєва й Олениного батька струс мозку. Мама Олени зламала стегно та щелепу. Батьків і хореографа поклали в Дніпропетровську обласну лікарню імені Мечнікова. Аллу Махоріну, яка постраждала найбільше, спочатку доправили у найближчу лікарню — до Олександрії, а тоді перевезли в Дніпропетровськ.

У дитячій лікарні Дніпропетровська "ГПУ" розповіли, що Оленка в тяжкому стані. Їй зробили операцію на щелепі. Біля дівчинки цілодобово чергує бабуся Алла Гуменюк.

— Ми з Олександром майже в нормі, уже ходимо, — розповідає Вадим Пащеєв. — Я лежу в нейрохірургії, а його перевели у відділення щелепно-лицьової хірургії. Там же й Наталя. Їй сьогодні (у середу. — "ГПУ") робитимуть операцію на щелепі. Вона не встає, нога в гіпсі. Говорити не може.

Корону, стрічку, диплом і ляльку Барбі для Олени Вітки з конкурсу "Міні-міс і міні-містер" передали через директора дніпропетровського модельного агентства "Скарлет" Ніну Молдаван.

— Я вже зателефонувала мамі Оленки, — каже вона "ГПУ". — Наталя зраділа, подякувала. Зараз ми обмінюємося есемесками.

Зараз ви читаєте новину «Міні-міс України Олена Вітка потрапила в автокатастрофу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути