вівторок, 22 січня 2019 06:06

Міка Ньютон познайомилася з чоловіком у магазині

Автор: WWW.INSTAGRAM.COM
  Співачка Міка Ньютон і Кріс Сааведра святкували ­весілля у готельному комплексі в Каліфорнії. На перше побачення пішли за рік після знайомства
Співачка Міка Ньютон і Кріс Сааведра святкували ­весілля у готельному комплексі в Каліфорнії. На перше побачення пішли за рік після знайомства

— Йому потрібен був рік, щоб змусити мене піти на перше побачення. Я не хотіла зустрічатися з незнайомцем. Дякувати Богу, що наважилася щось змінити у своєму житті, — каже співачка 32-річна Міка Ньютон. У грудні вийшла заміж за власника американського модельного агентства Кріса Сааведру, 36 років.

Весілля святкували у готельному комплексі в місті Ріверсайд у штаті Каліфорнія. Співачка одягла пишне біле плаття з каменями Сваровські. На голові мала діадему. Губи підфарбувала бордовою помадою. Наречений був у темному костюмі.

Міка Ньютон і Кріс Са­аведра познайомилися в продуктовому магазині. Про заручини оголосили торік у вересні.

— Того дня я брала участь у фотосесії, яку проводив мій друг, — каже Міка Ньютон. — Після зйомки поїхала до улюбленого ресторану. У закладі на мене чекав Кріс зі своєю мамою та сестрою. Cтав на коліно, а я заплакала. Одразу відповіла "так".

Справжнє ім'я Міки Ньютон — Оксана Грицай. Народилася в місті Бурштин на Івано-Франківщині. 2011-го представляла Україну на Євробаченні. Зайняла четверте місце. Тоді співачка отримала запрошення від американської продюсерської фірми "JK-мюзік груп". Переїхала до Лос-Анджелеса. Зараз Міка Ньютон працює в агентстві свого чоловіка. На сцену не виходить, знімається в рекламі.

— Не хочу бути зіркою, яку всі обговорюють, — каже. — Прагну подальшого розвитку. На якийсь час іду з шоу-бізнесу, щоб створити щось унікальне.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон познайомилася з чоловіком у магазині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути