пʼятниця, 18 серпня 2017 05:40

"Має троє дітей, кличе мене заміж"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Кохаю одруженого чоловіка, — починає лист 39-річна Інна з Полтави. — Я розлучена, маю доньку, якій 9 років. Із чоловіком зустрічаюся п'ять років. Але торік почала дуже хворіти. Не можу викарабкатися з недуг. Можливо, мені поробила суперниця".

Листи коментує київський біо­енергетик Мирослав Олійник. Дістає з конверта фото. Інна висока, має довге чорне волосся. На голові — обруч, на шиї — золотий ланцюжок.

— Марно сподіватися, що колись він покине сім'ю заради вас. Ці стосунки не зроблять вас щасливою. Порвете з коханцем і почуватиметеся краще. Не шкодуйте, бо цей роман не має перспектив. Вам судилося зустрічатися з іншим чоловіком. Він стане для вас опорою, а дитині замінить батька. До 42 років станете матір'ю вдруге.

"Доньці Іванні 42 роки, розлучена, має неповнолітню дитину, — пише Надія Миколаївна з Київщини. — Недавно почала випивати, водить до себе чоловіка, із яким заглядає в чарку. Все це бачить її дочка. Внучка стала нервовою, часто плаче. Мене Іванна не слухає, виганяє з хати. Коли вона отямиться й зрозуміє, що втрачає?"

Надсилає фото доньки Іванни. Вона в чорному платті, із білою безрукавкою поверх. На ногах — шкіряні чоботи з гострим носком.

— Жіночий алкоголізм лікується важко. Якщо донька не схаменеться, скоро доведеться направляти в наркодиспансер. Випивкою намагається втамувати біль від самотності. Серед друзів по чарці свою половинку не знайде. Час змінювати роботу та оточення навколо себе. Якщо візьметься за розум, восени доля подарує їй знайомство з чоловіком, в якого закохається. Він зробить Іванну щасливою.

"Маю четверо дітей, але на старості літ залишилася самотньою, — пише 76-річна Валентина Григорівна з Івано-Франківщини. — Доньки Таня і Мирослава виїхали до Америки з сім'ями, син Тарас живе 12 років у Іспанії, Іван — у Болгарії одружився, має трьох діток. А я не маю до кого прихилити голову. Чоловіка поховала шість років тому. Живу сама у двоповерховій хаті. Обіцяла переписати її на того, хто на старості мене догляне. Та дітям не треба ні я, ні хата. Гроші висилають рідко. Я все господарство розпродала, бо не даю ради. Плачу гроші двом сусідкам, щоб мені варили їсти та прибирали. З минулого літа пересуваюся на візку".

— Материнське серце живе надією, що хтось із дітей повернеться додому. Однак вони зробили свій вибір. За кордоном знайшли не тільки роботу, але й влаштували сімейне життя. Чому б вам не змиритися і не пристати на пропозицію сина переїхати до Болгарії. Молодший Іван вже не раз пропонував. Його сім'я стане для вас розрадою. Не обіцяйте сусідці, що перепишете хату на неї. Ховайте подалі документи на земельну ділянку. Навколо багато охочих заволодіти вашим майном. Стережіться шахраїв.

"Міша — вдівець, чотири роки тому втратив дружину, — пише 26-річна Анастасія з Полтави. — Має троє дітей, кличе мене заміж. Я жила два роки в цивільному шлюбі зі своїм одногрупником. Розбіглися. Зараз сама. З Михайлом познайомилися на морі. За два місяці він запропонував переїхати до нього в Харківську область. Освідчився. Я погодилася, а тепер сумніваюся, чи зробила правильно. Чи стану я хорошою матір'ю для його дітей?"

Анастасія надсилає фото з Михайлом. Обоє рудоволосі. У чоловіка — сережка в лівому вусі й шрам на щоці. Жінка має на шиї кілька амулетів.

— Хвилювання марні. Заради цього чоловіка варто погодитися на переїзд. Ви переживаєте, що багатодітний батько більше не захоче дітей від вас. Завагітнієте ще до того, як перевезете до нього речі. Влаштуєтеся продавцем у магазин чоловіка. Бізнес піде вгору восени, коли свій кіоск прикриють конкуренти. Будьте обережні з амулетами, які носите на шиї. Деякі з них мають каміння та матеріал, що згубно впливають на ваше здоров'я.

"Сину Олександру 32 роки, — пише 54-річна Надія Іванівна з Сум. — Він досі не одружений. Через це я найбільше хвилююся. Має хорошу роботу, спокійний за характером, розумний, але несміливий. Коли навчався в університеті, зустрічався з дівчиною, щодо якої мав серйозні наміри. Та щось у них не склалося, тому розійшлися. Син довго за нею тужив. Хоча вона вже заміжня, викинути її з голови не може. Саша мене обнадіює, що ще знайде свою половинку. Але роки летять швидко. Боюся, щоб не залишився сам".

Надсилає фото Олександра. Хлопець у білій тенісці та джинсовій куртці. Стоїть на сходах біля цегляного будинку.

— Олександр холостякуватиме ще рік-півтора. До кінця літа познайомиться з дівчиною, з якою візьме шлюб. Може піти на деякий час у зяті. Потім молодята приймуть рішення жити окремо. Восени на нього чекає кар'єрний ріст. Можуть підвищити в посаді, добавити зарплату. Пропозицію товаришів робити спільний бізнес краще відкинути. Є ризик втратити всі заощадження. Справи вгору не підуть.

Зараз ви читаєте новину «"Має троє дітей, кличе мене заміж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути