пʼятниця, 26 січня 2018 05:20

Любов Вороніна виграла 500 гривень

Автор: ФОТО надане Любов’ю Вороніною
  Любов Вороніна із села Бистрик Ружинського району на Житомирщині тримає онука Єгора
Любов Вороніна із села Бистрик Ружинського району на Житомирщині тримає онука Єгора

— Раніше нічого не вигравала. Хоч квитанції про передплату газети надсилала регулярно. Коли отримала 500 гривень виграшу, одразу на пошті виписала "Газету ­по-­українськи" на наступний рік, — розповідає 53-річна Любов Вороніна із села Бистрик Ружинського району на Житомирщині.

"Газету по-українськи" передплачує з 2008 року. Під час розіграшу від видання виграла 500 грн.

— Раніше працювала листоношею. Побачила, що односельчани її активно виписують. Погортала, мені газета сподобалася. Ще раз квитанцію надішлю. Мрію виграти путівку від "Газети по-українськи". Поїхали б із чоловіком у санаторій відпочити й підлікуватися, — каже Любов Григорівна.

Її батько був слюсарем із ремонту техніки, мати — дояркою.

— Маму одного разу преміювали пральною машиною. Яке це було для нас щастя, особливо для мами, руки в якої боліли від роботи. Щодня видоювала по 28 корів. Деякі давали більш як відро молока. Дома одну видоїш, та руки терпнуть, а тут цілий ряд стоїть.

Любов Вороніна від першого шлюбу має дорослих сина й доньку.

— Вийшла заміж у 19 років, коли вчилася в Житомирі. Народили Володю й Аліну. Я працювала на панчішній фабриці в'язальницею. Життя не склалося. 20 років тому ми розлучилися. Я з дітьми приїхала до ­своєї мами, — розповідає Любов Григорівна.

2004 року Любов Вороніна зійшлася із сусідом Юрієм Олександровичем.

— Юра старший за мене на шість років. Мешкав через дорогу, теж зі своєю матір'ю. Коли залишився сам, запропонував одружитися. З Юрою знайшла своє щастя. Він працює на фермі, а я дома господарюю — маю другу групу інвалідності. В хаті моєї мами тепер живе сім'я мого сина Володі. Він будівельник. Має двох синів. Владиславу 11 років, Ярослав — на чотири роки менший. Донька Аліна живе біля нас з Юрою. Зараз у декретній відпустці. Виховує 2-річного Єгорку, — говорить Любов Григорівна.

Зараз ви читаєте новину «Любов Вороніна виграла 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути